Memduh BORAZAN


UMUTLU BAŞLANGIÇ

Mondihome Kayserispor sezona 1 puanla başladı.


Mondihome Kayserispor sezona 1 puanla başladı. Fikstür çekildikten sonra bu maçın favorisi son şampiyon Galatasaray diyenler gördü  ki futbolun masa başında değil, sahada oynandığını.
Sezona transfer yapamadan başlayan ve  Galatasaray karşısında pest etmeden aslanlar gibi mücadele eden bir ekip vardı sahada. Oynayan, oynamayan herkes aile kavramı içinde olması futbolun en güzel yanlarını biri. Sezona umutlu başladık ve böyle devam edeceğimizi düşnüyorum. Hele bir de tahtanın açılması 5-6 yeni ismin katılması bize çok şey katacak. Bu takım ve bu şehir herşeyin en iyisini hak ediyor. 
Biran önce gereken yapılıp, tahta açılıp sezonu güzel yerlerde tamamlarız. Ben şehrin önde gelen isimleri ve büyüklerinin bir kaç hafta içerisinde bu bataklıktan bu takımı çıkartıp daha güzel günlerin bizleri beklediğini biliyor ve düşünüyorum.
Mondihome Kayserispor bu şehrin en büyük markası ve değeri. O yüzden 7’den 70’e herkesin takımına sahip çıkıp iyi günde kötü günde tam destek vermesi şart.
Kapalı Kale başta olmak üzere, Galatasaray maçındaki muhteşem atmosfer nedeniyle herkese teşekkürler.


Çağdaş Atan....
Mondihome Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan’a ayrı bir parantez açmak lazım. O kadar çok teknik adam  geldi geçti ancak Çağdaş Atan ve ekibi çok farklı. Saha içi ve dışında inanılmaz işlere imza atıyor. Ne kadar teşekkür etsek kendisine ve ekibine az. Kayseri şehri ve Kayserispor ile bir teknik adam ancak bu kadar birlik ve beraberlik içerisinde olur. 
Çağdaş Atan artık, Kayserili oldu. Buna kimse farklı birşey söylemeyez. Saha içerisinde bir saniye yerinde duramayan ve oyuncuları ile sürekli iletişim çağında olan Atan, gelecekte çok iyi yerlerde olacağını şimdiden söylüyorum. 
Çağdaş Atan çok büyük bir karakter ve müthiş bir insan.  Maç sonu taraftarlar Çağdaş Atan’ı bağrına bastı ve “Kayseri seninle gurur duyuyor” tezahüratı sonrası  Çağdaş hoca göz yaşlarını tutamadı. Çağdaş hoca gibi herkes duygulandı.

 

Bilal Bayazıt…
Avşaroğlu Bilal Bayazıt... 
Çağdaş Atan, geçen sezon ona güvendi ve şans verdi. Bilal’de o şansı çok iyi kullanarak kaleyi aldı. Yeni sezon öncesi hazırlık maçlarındaki performansı nedeniyle beni biraz korkutmuştu ancak sezona son şampiyon karşısında çok iyi başladı.
6 kritik kurtarış yapan takımını ayakta tutan isimlerden biri olan Bilal Bayazıt, oynadıkça geliştikçe daha iyi olacağını düşünüyorum. Çok duygusal olduğunu ve ona herkesin kötü gününde de olsa tam destek vermesi şart.