Erhan KAN


NE OLACAK BU İŞİN SONU?

Kayserispor’un yeni sezon öncesinde başlıca derdini artık sağır sultan bile biliyor.


Kayserispor’un yeni sezon öncesinde başlıca derdini artık sağır sultan bile biliyor. Hatta Teknik Direktör Çağdaş Atan’ın bile görevine devam edip etmeyeceği bu konuya bağlı. Ama maalesef her yönetimin gelirken ısrarla söylediği ama ısrarla hayata geçirmediği “Şeffaf politika” nedeniyle işin iç yüzünü maalesef camia tam olarak bilmiyor. 

Bir yönetici çıkıp “Açmak ne demek, kırarız bile” derken diğer bir yönetici bunu tek başımıza yapmamıza imkan yok, şehrin ileri gelenlerinin desteği lazım” diyor ve ekliyor: “Bunun için daha zamana ihtiyacımız var!” Bir tarafta umut diğer tarafta belirsizlik. Ne diyeceğimiz ne yazacağımızı şaşırmış vaziyetteyiz. 

Anlayacağınız yine çok şeffaf bir şekilde yönetiliyoruz…

Kayseri’de en içi boş cümlelerden biridir şeffaflık. Çok zor değil aslında çıkıp şu kadar borcumuz var, bunu ödersek açılır, bu kadar bir paramız var ve eksiğimiz şu demek. Bunu bilmek taraftarın en doğal hakkı. Şu anda inanın taraftar ne yapacağını bilmez halde. Evet, camiada umutlu bir bekleyiş var. Herkes açılacağını düşünüyor ama bu durum umutsuzluğa dönerse mevcut yönetimin çok zor durumda kalacağını söylemeye sanırım gerek yok. 

Bu kadar insanın umutlarını bağladığı bir açıklama çok mu zor? Bence bu kadar zor olmamalı. Ama ne hikmetse bu tür olaylar söz konusu Kayserispor olunca devlet sırrı özelliğine bürünüyor bir anda. Diyorum ya taraftar şimdilik beklemede. Doğrusu hepimiz beklemedeyiz. 

Umarım bu yolun sonunda sevindirici haberler gelir. Aksi takdirde işlerin seyrinin çok farklı boyutlara evrileceğini buradan bir kez daha belirtip altını çizelim…

Gelecek sezonun başarısı bugünün icraatlarına bağlı.