Memduh BORAZAN


KRİTİK SÜRECE GİRDİK

Yukatel Kayserispor için her geçen gün cepten gidiyor. Zira 26 Haziran’da başlayacak olan transfer dönemi öncesi kapalı olan tahtanın ne zaman açılacağı merak konusu.


Yukatel Kayserispor için her geçen gün cepten gidiyor. Zira 26 Haziran’da başlayacak olan transfer dönemi öncesi kapalı olan tahtanın ne zaman açılacağı merak konusu.

Yönetim ve şehrin önde gelenleri yoğun çaba verse de şuana kadar henüz net ve somut bir adım atılmadı. Net bir adımın atılamaması hem teknik heyeti hem de taraftarı endişeye sevk ediyor.

Sportif anlamda başarılı bir sezonun ardından bunların olması elbette üzücü ama bu Türkiye’deki bütün kulüplerin sorunu olarak görünüyor. Geçmişte yapılan hatalar, ödenemeyen maddi sorunlar ve döviz kurunun yükselmedi kulüpleri bu duruma getirdi. Geldi evet ama daha dikkatli olmakta her zaman fayda var.

Yukatel Kayserispor için bugünden sonra artık kritik hafta ve süreç başladı. Cuma gününe kadar tahtanın açılması bekleniyor. Açılmaması durumunda bayram sonuna kalacak gibi gözüküyor. Bayram sonu demek geç kalınmış demek anlamına geliyor. 

O yüzden ne yapılacaksa bu hafta yapılması şart. Aksi halde teknik heyet ve elde kalan oyuncular gidecek gibi, benden söylemesi...

Dün Teknik Direktör Çağdaş Atan’ın paylaşımları hep birlikte okuduk. Kimimiz, son uyarı olarak, kimimiz ayrılık sinyali olarak yorumladık. Atan’ın yapmış olduğu açıklamanın altına imza atarım, çünkü haklı. Sezon bitmeden yönetim ile oturup, konuştu. Projesini, hedefini anlattı. Geride yapılacak tek şey kaldı o da transfer tahtası açılıp sunulan listedeki oyucuların takımın kazandırılması.  Çağdaş hoca kampa kadronun %85-90’u hazır olması istiyor. Bakalım yönetim bunun kaçta kaçını gerçekleştirecek. Bunu birkaç hafta sonra net bir şekilde göreceğiz. Aksi takdirde takım ve şehir ile kısa zamanda özleşen Çağdaş Atan elimizden kayıp gidecek.

Zaman her şeyin ilacıdır. Bekleyip göreceğiz. Ama şunu söylemekten geçemeyeceğim GEÇ KALMAYALIM…