Erhan KAN


KADİR HAS’TA BULUŞUYORUZ

Beklenen gün geldi…


Beklenen gün geldi…

Yukatel Kayserispor, bu sezonun değil son dönemin en önemli maçına çıkıyor. Rakip bu akşam ligin şampiyonu Trabzonspor… Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında final bileti almak için sahada olacağız. İlk maçı deplasmanda 1-0 kaybeden temsilcimiz bu önemli maçı kazanarak bir kez daha Türkiye Kupası’nda final oynamanın heyecanını tüm kente yaşatmak istiyor.

Bizim için lig bitti, bunun içinde tüm gözler bu maça çevrildi.

Son olarak 2008 yılında Bursa’da tarihi bir gece sonunda Türkiye Kupası’na kazanan Kayserispor, aynı başarıyı bir kez daha tekrarlamak istiyor. Bunun içinde önümüzde Trabzonspor gibi önemli bir engel var. İlk maçın oynanmasının ardından bu şehir bu maçı bekliyor.

Özellikle taraftar önemli organizasyonlar yaptı. Neredeyse stadın tamamı bu önemli maçta dolacak. Taraftarının desteğini tamamen arkasına alacak olan Kayserispor, 1-0’lık ilk maçı geride bırakarak bir kez daha final heyecanını bu kente getirmenin hesaplarını yapıyor.

Şimdi eleştiri veya lig yorumu yapmanın zamanı değil. Sadece şehir olarak el ele verip bu takıma sahip çıkma zamanı. Kayseri’yi yine en iyi şekilde tanıtacak bu şehrin en büyük markası olan Kayserispor’un yanında olmak, bugün bir tercih değil zorunluluktur.

Bu şehri seviyorum, memleketim benim, ekmeğimi bu şehirde kazanıyorum diyen herkesin bugün tribündeki yerini alması takım için doksan dakika boyunca elinde geleni yapma günüdür.

Bu kupayı daha önce bu şehre getiren takım yine bu başarıya imza atacaktır. Trabzonspor’un şampiyonluktan dolayı havası yerinde. Onlar bu sezon ikinci kupayı istiyor olabilir. Ama bizim bu kupaya daha çok ihtiyacımız var. Yakalanacak olan başarının yanında Avrupa Kupalı bileti de bu maçtan geçiyor.

Son yılların en önemli doksan dakikasını Kadir Has Stadı’nda bir festivale çevirmek, taktımı desteklemek ve bu başarıda hep birlikte pay sahibi olmak için bu akşam önemli bir fırsat. Bu çocuklara güvenin ve destekleyin, o kupa bir kez daha Kayseri’ye gelecek. 2008’de oldu, bugün yakılacak ilk kıvılcım ile bu yıl bir kez daha müzemize gelecek.