Memduh BORAZAN


HAYDİ RASTGELE

Trendyol Süper Lig’de 2023-2024 sezonu dün başladı.


Trendyol Süper Lig’de 2023-2024 sezonu dün başladı. Trabazonspor ile Antalyaspor maçıyla başlayan yeni sezon tüm takımlara hayırlı olsun. Futbol heyecanı yine tüm hücrelerimize kadar bizi sardı.  Yine heyecan dolu, stresli, gergin bir sezon bizi bekliyor. Yeni sezon öncesi takımlar kamplarını, hazırlıklarını yaptı ve ilk maçlarını bekliyorlar. Bizi yeni sezonda ilgilendiren tek takım Mondihome Kayserispor olacak.

Geride kalan sezon adından sıkça söz ettiren ve herkesin takdirini kazanan Mondihome Kayserispor’a sezona son şampiyon Galatasaray’ı konuk edecek başlayacak. Transfer yapamadan sezona başlayacak olan Mondihome Kayserispor bana yine de umut veriyor. Kapalı olan transfer yasağı ile sezona mevcut kadrosu ile ligde mücadele edecek olan Mondihome Kayserispor’u zorlu bir süreç bekliyor Ligin ilk haftaları her takım için zordur ancak Mondihome Kayserispor bugün evinde Galatasaray’ı taraftarı önünde yenerek sezona galibiyetle başlamak istiyor.

Yeni sezon öncesinde temsilcimiz Mondihome Kayserispor’un yanı sıra ligde yer alacak diğer 19 takımı da takip etmeye çalıştım. Kim ne yapmış, kimleri almış? Bunları izlerken gördük ki Kayserispor birçok takımın önünde bir kadroya sahip, ama tam anlamıyla yeterli bir kadro olmasa da yine de bana umut veriyor.

Özellikle kale ve savunma konusunda sıkıntılar olduğu aşikâr.  Orta saha ve hücum hattında sorun yok diğer bölgelere göre az.  Geçen sezon transfer yapmadık ama bunu iyi değerlendirip avantajı bize olmuştu. Yeni sezon geçen sezona göre biraz daha zorlu geçecek. Galatasaray maçı sonrası yasağının kalkması ise hem bizi hem taraftarı heyecanlandırıyor. Yapılacak olan takviyeler ile temsilcimiz gücüne güç katacak ve yeni sezonda yeniden lige renk katacaktır.

Baktığımız zaman kur fiyatlarının artması ile kulüpler ekonomik anlamda zor durumda. Bundan sonraki süreçte kulüplerimiz alt yapıya önem vermeyip oyuncu çıkartmazsa hepsinin gidiş yönü bataklık olacak. Umudumuz ve beklentimiz yeni sezonda Kayserispor’dan yüksek. Yeni sezon tüm takımlara başarılar diliyorum. Yeni sezon hayırlı uğurlu olsun.

Haydi rast gele..

Kazasız, belasız bir sezon olması dileğiyle.

Başarılar Mondihome Kayserispor’um…