Memduh BORAZAN


HASRET BUGÜN BİTSİN

Artık kaybedilen puanların telafisi yok. Yani üst sıralarda yerini sabitlemek için, hedefteki o puanı yakalamak için artık daha da dikkatli olmak gerekir.


Artık kaybedilen puanların telafisi yok. Yani üst sıralarda yerini sabitlemek için, hedefteki o puanı yakalamak için artık daha da dikkatli olmak gerekir. Son 5 maçta takıma ne olduysa bir haller oldu. Kazanamıyor. Haftalardır puan kaybı  yaşıyor. Taraftarı önünde puanlar uçup gidiyor. Şimdiye kadar kaybettiği   puanları toplasak belki de Mondihome Kayserispor şuan ilk 6 takım arasında olabilirdi.
Futbolda kazanmak kadar kaybetmekte var ama bir tuhaflık var bu işte. Son 5 maçta sadece 2 puan alabildik. Kalan son 6 hafta her takım için çok  kritik. 
Biz kendi işimize bakıp, kendi   göbeğimizi kendimiz kesmemiz lazım. Bugün evimizde kritik bir Trabzonspor maçı var. Kazanıp, fişi çekmek lazım. Zor bir maç bizi bekliyor ama kazanacak ve başaracak gücümüz var. Bunu bugün hep birlikte kenetlenerek başarmak  gerekiyor. Bizim adımıza zor, yorucu bir sezon olduğu aşikâr. Eldeki mevcut kadro sahada gerekeni her maçta   yapıyor ama istikrar çok önemli.
Kalan son 6 haftada alacağımız 2 galibiyet bizim için yeterli olacak gibi  duruyor. Alt sıralarda yer alan takımların alacağı sonuçlarda önemli. Biz o   takımlara bakarak biraz rahat gibiyiz ama diken üstündeyiz. 
Bugün 5 haftalık galibiyet hasretini bugün şehir olarak kenetlenip, kazanıp puanımızı 40 yapmamız gerekiyor.  Saha içindeki oyunculara ve teknik heyete bugün çok iş düşecek. Çünkü son sözü onlar söyleyecek. Taraftar zaten her zaman her yerde gereğini fazlası ile  yapıyor, onları bugün mutlu bir şekilde RHG Enertürk Enerji Stadyumu’ndan  evlerine göndermek lazım. Futbol değimi ile yenemiyorsan, yenilmeyeceksin. Camia olarak her takımı yenecek güce sahip olduğumuzu biliyoruz. Bugün 3 puan bizim olsun ve bu hasret bitsin. 
Haydi rastgele… 
Başarılar takım…