Erhan KAN


GÖZÜNÜZ AYDIN

Kayserispor’da beklenen gün geldi. Herkesin merak ettiği transfer tahtasının akıbeti bugün belli oluyor.


Kayserispor’da beklenen gün geldi. Herkesin merak ettiği transfer tahtasının akıbeti bugün belli oluyor. Hemen söyleyeyim, akıbet hayır oluyor. Transfer tahtası çok büyük ihtimal bugün açılıyor. Evet, yanlış anlamadınız bugün transfer tahtası resmen açılacak. Camianın günlerdir beklediği iyi haber bugünden itibaren gündemimizi süsleyecek.

Elbette kolay değildi transfer tahtasının açılması. Önemli bir miktar ödeme yapıldı. Girişimlerde bulunuldu ve sonunda mutlu son! Teknik Direktör Çağdaş Atan’ın verdiği listede yer alan üç önemli isim birkaç gün içinde böylece resmi imzayı atacak. 

Üç yabancı transferi açıklandığında takımın ne kadar güçlendiğini herkes daha iyi görecek. Şimdi yeni bir yolculuk başlıyor. Günlerdir açılmasını beklediğini transferin açılması ile yönetimi yeni mesailer bekliyor. Takımın gücüne güç katacak, sayısal anlamda yaşanan yetersizliği ortadan kaldıracak bir harekât ile yeni isimler, yeni yüzler takıma katılacak. 

Özellikle Çağdaş Atan’ın isteği ile temas kurulan ve resmi imzalar dışında tam anlaşma sağlanan üç yabancı oyuncu oldukça fazla ses getirecek. Takımın gelecek sezon daha büyük hedeflere koşmasına yardım edecek olan bu üç oyuncu ile birlikte takımın mecburiyetten oynamak zorunda kaldığı oyun formatı da baştan aşağı değişecek. 

Malum Çağdaş Hoca eldeki malzemeye göre oyun formatı oluşturmuş bunda da başarılı olmuştu. Bu kez hocanın kendi aklındaki planı hayata geçirme zamanı. Zira, kadroyu kendisi yapacak. İstediği isimleri kadroya katacak. Bunu yaparken isimleri daha önce belirlediği oyun sistemine göre seçti elbette. 

Yani bundan sonraki günlerde kulübü tatlı bir telaş bekliyor. Bundan sonra Kayserispor taraftarı da diğer camialar gibi kalkan uçakları takip etmeye başlayacak. Ee bunu da hak ettiler doğrusu. 

Beklenen süre göz önüne alındığından bugünden itibaren atılacak adımlar tüm camianın yakın takibinde olacak. Özellikle bu işin çözülerek transferin başlaması en çok Teknik Direktör Çağdaş Atan’ın kafasının rahatlaması ve yoluna devam etmesi açısından büyük önem taşıyor. 

Taraftarlara da bundan sonraki günlerde gündeme gelecek isimleri takip etmek ve keyifle yorum yapmak düşecek daha ne olsun.