Memduh BORAZAN


CANINIZ SAĞ OLSUN

“Her şey bir hayalle başlar” sloganI ile yola çıkan Kayseri Emar Grup FK, çeyrek finalde veda etti. 


“Her şey bir hayalle başlar” sloganI ile yola çıkan Kayseri Emar Grup FK, çeyrek finalde veda etti. Tarihinde ilk kez katıldığı Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de Kayseri’yi en iyi şekilde temsil eden Kayseri Emar Grup FK, hedefinden asla vazgeçmemeli.
Gruptan lider olarak çıkarak Kayseri’yi finallerde temsil etmeye hak kazanan ve çeyrek final maçında hafta sonu Kahramanmaraş’ta  Mersin ekibi İdman Yurdu 1925 Spor’a kaybederek elenen temsilcimiz sezonu böylelikle tamamladı. Mersin ekibi karşısında beklenen futbolu sergileyemeyen ancak sahada sadece futbol oynamaya çalışan Kayseri Emar Grup FK, rakibi İdman Yurdu 1925 Spor’a elenmenin üzüntüsünü yaşadı
Mersin ekibi sahaya futybol oynamaya değil yatmaya ve kavgaya gelmiş. Maçın başından sonuna kadar saha içerisinde sürekli yere yatan ve sürekli rakibi ile tartışmaya giren Mersin İdman Yurdu 1925 Spor’a bu hiç yakışmadı.
Elbette futbolda yenmekte var yenilmekte var. Bu futbolun doğasında var. Birileri sevinecek, birileri üzülecek ama bu şekilde değil. Futbolun dışında sahada herşey vardı. Futbol oynamak isteyen takıma karşı bu kadarı yapılabilirdi ancak.
Kahramanmaraş’ta gördüğüm tablo üzerine niye kötü niyetliler kazandı. Şunu hiç bir zaman unutmayalım ki  bir gün mutlaka iyiler kazanacak.
Aslına baktığımızda hiç birşey bitmedi aksine yeniden başlıyor. Kayseri Emar Grup FK, şimdiden yeni sezon için kolları sıvamalı. Yapılan hatalardan ders çıkartıp önüne bakmalı. Başınız öne eğilmesin. Dik bir şekilde yola aynı azim, hırs, ve istekli devam edilmeli.
Teşekkürler Kayseri Emar Grup FK
Teşekkürler Emre Arıkan
Teşekkürler Oğulcan Karahan ve yönetim kurulu üyeleri
Teşekkürler Ferhat Kurnaz ve teknik ekip
Teşekkürler çocuklar