Murat TURP


BEKLEYİP GÖRECEĞİZ

Süper Lig’de sezonun sona ermesinin ardından Yukatel Kayserispor’da transfer atakları kadroda bulunan futbolcular ile görüşmeler ve dış transfer için gizlilik şartıyla futbolcu arayışları başladı.


Süper Lig’de sezonun sona ermesinin ardından Yukatel Kayserispor’da transfer atakları kadroda bulunan futbolcular ile görüşmeler ve dış transfer için gizlilik şartıyla futbolcu arayışları başladı. Takım kurma konusunda öncelikle Teknik Direktör Çağdaş Atan’ın işaret ettiği ve kadroda görmek istediği futbolcular ile de temaslara başlanıldı. Ancak transfer tahtası, sarı-kırmızılı yönetimin transferler konusundaki tutumu ve yeni sezon öncesi kimler gelecek kimler gidecek soruları kulislerde konulurken, geride kalan sezon için öncelikle taraftara bir kez daha teşekkür edilmesi gerekir. 

‘Su akar yolunu bulur’ misali elbette Kayserispor yine yeniden önümüzdeki sezonda da sürpriz takım olma yolunda emin adımlar atacaktır.

Diğer yandan Kayserispor’a destek konusunda taraftar ile birlikte Onursal Başkanlardan Mehmet Özhaseki, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak siyasi kariyerine devam ederken, elini de Kayserispor üzerinden çekmemeye devam ediyor. Her platforma Kayserispor’u düşünen Bakan ve Başkan Özhaseki, Kayserispor’un geleceğini düşünmeden de kendini alı koyamıyor. Bir diğer isim ise MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy. Kayserispor formasına sıkı sıkı sarılan ve mümkün olduğunca tüm maçlarını gerek locadan gerek şeref tribününden gerekse taraftarla birlikte izleyen MHP Kayseri Milletvekili Ersoy, taraftar gruplarının da sevgilisi haline geldi. Kayserispor arkasına aldığı taraftar desteği ile yine Anadolu takımlarının gözdesi haline gelecektir. 

Bakan Mehmet Özhaseki ve Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un Kayserispor sevgisi, Kayseri genelinde yeni önümüzdeki sezonda da taraftarı ateşleyecek gibi görünüyor. 

ALT LİGLER

Kayserispor’a destek elbette tribün bazında büyük, ticari ve siyasi kesimler tarafından da destek alan Kayserispor’a alt liglerde de destek şart. Benim gözümde şehrimize yakışan her ligde bir Kayseri takımı olması. Her ligde birkaç değil onlarca Kayserili futbolcunun takım halinde sahadaki yerini alması. Yetenekli futbolcuların 1.Amatör Küme dahil 1.Lig’e kadar geniş bir yelpaze ile yetişip Süper Lig’de uzun yıllar daha top koşturacak olan Kayserispor’a kendini ispatlaması. Bu hayal olabilir ancak en güzel hayal kelimesini sezon başında Teknik Direktör Atan kurmuştu. Atan “Hayallerim transferlerden daha büyük” demişti. Ne güzelde demişti.