Memduh BORAZAN


BAL’DA SEZON BAŞLIYOR

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2023-2024 sezonu bugün start alıyor. 11. Grupta yer alan iki temsilcimiz var. Develigücü SK ve Hacılar Erciyesspor.


Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2023-2024 sezonu bugün start alıyor. 11. Grupta yer alan iki temsilcimiz var. Develigücü SK ve Hacılar Erciyesspor.

Süper Lig’e verilen milli arada gözlerimiz TFF 3.Lig takımımız Talasgücü Belediyespor ve BAL takımlarımız Develigücü SK ve Hacılar Erciyesspor’da olacak.

Kurulduğu günden bugüne kadar sıkıntıları da her sezon yanında getiren Bölgesel Amatör Lig’de yine zor bir sezon bizi bekliyor. Geçmiş sezonlara nazaran Develigücü SK ve Hacılar Erciyesspor bu kez 11.grupta yer alıp doğu takımları ile oynayacak.

Develigücü SK evinde, Hacılar Erciyesspor ile deplasmanda ilk sınavlarına yarın çıkacaklar. 3.Lig özlemimiz geçen sezon Talasgücü Belediyespor ile taçlandı. Yeni sezonda yeni bir takımımız 3.Lig’e çıkar mı diye düşünüyorum ama zor gibi gözüküyor. Sebebi ise kadro yapılanması.. Hem Develigücü SK hem de Hacılar Erciyesspor birçok takıma hem uygun maliyeti takım oluşturdular hem de Kayserili oyunculardan.

3 takımımıza da yarın ki maçlarında cani gönülden başarılar diliyorum.

Gelelim Kayserispor’a…

Lige verilen milli arada Mondihome Kayserispor bugün saat 11.00’de tüzük değişikliği için Olağanüstü Genel Kurul yapacak. Tarih bugün ama kongreye haftaya. Yıllar takip ettiğim sürede Mondihome Kayserispor’un yaptığı her kongre ilk toplantıda yapılmadı. Bugün de öyle olacak ve haftaya çoğunluk aranmaksızın yapılacak.

Olağanüstü Genel Kurul gelir geçer elbette. Milli ara sonrası oynayacağı Çaykur Rizespor maçı için daha önemli. Şehir olarak kenetlenip, birlik ve beraberliğimizi üst seviye çıkartıp hep birlikte takımımız daha iyi yerlere taşımak lazım.  Rizespor maçıyla başlayacak olan zorlu fikstürde hep rakiplerimizle ve denk takımlar ile oynayacağız. Ligde her puan çok önemli. O sebeple kazanma alışkanlığımız artırmak ve bu köklü camiayı iyi yerlere taşımak gerekiyor.

Recep Uçar hocaya benim güvenim tam. İstekli, arzulu, çalışkan ve karakterli bir yapıya sahip. Milli ara hoca ve ekibine iyi geldiğini düşünüyorum. Takımını tam anlamıyla tanıyıp, eksiklerin dönmesi ile daha da eli güçlenecek. Oyuncular ise rekabete hazır.