Dilara ATEŞ


ASLIMIZ BÜNYAN, AKLIMIZ BÜNYAN

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için geri sayım başladı.


31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için geri sayım başladı. 

1393 belediyede yapılacak seçimlerde belediye başkanları, büyükşehir belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri belirlenecektir. 

Bu seçim şehrimiz ve şehrimizin ilçeleri adına oldukça önem arz ediyor. 

Sebebi açık ara belli belediyele- rin imardan kültüre, temizlikten şehir huzuruna kadar hayata dair hemen her şeye etki eden kurumlar olduğu bir gerçek. 

Hâl böyleyken bulunduğumuz ili ilçeyi ehline emanet etmek önümüzdeki 5 yıl adına oldukça önemlidir. Ve bu seçimler bir anlamdan da bizim ne istediğimizin göstergesi olacak yani yerel seçim deyip geçmemek gerek. Kısacası güzel memleketimiz Kayserimiz adına önemli bir tarihin eşiğindeyiz.

Bu süre içerisinde benim en çok sonucunu merak ettiğim ilçelerin başında Bünyan geliyor. 

Cumhur İttifakı MHP’den aday gösterilen Selahattin Metin isminin öncelik tanındığı Bünyan’da müthiş bir rüzgâr esiyor. 

Kayseri Ülkü Ocakları Eski İl Başkanlığı ve Ülkü Ocakları eski Türkiye Müfettişliği görevlerinde bulunan Selahattin Metin şimdilerde, MHP’nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin takdirleriyle Cumhur İttifakı’nın Bünyan Belediye Başkanı olarak aday gösterilmiştir. 

Aday gösterildiği günden bu yana “Aslımız Bünyan, Aklımız Bünyan” diyerek yola çıkan Selahattin Metin’in; Bünyan için çalışıp, vatandaşın meselesini kendine dert edinip, aldığı oyların hizmet olarak geri dönmesi için gayret sarf ederek yoluna canla başla devam ettiği    gözler önünde. 

Bünyan’da sayısız doğal güzelliklerin varlığını belirten Selahattin Metin;

“Allah izin verirse birkaç yıl içerisinde Bünyan turizmin merkezi olacak'' şeklinde konuştu.

Aday olduğu günden bu yana Bünyan için verimli çalışmaları ile istikametine devam eden Selahattin Metin; “Doğduğum topraklar olan memleketimiz Bünyan için gece-gündüz demeden partimizin üretken belediyecilik şiarını esas alarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz'' dedi.

Şimdiden Bünyan’a varlığını hissettiren, küçükten büyüğe herkese hitap ederek elini taşın altına koyan, halkla sık sık bir araya gelerek vatandaşın sorunlarıyla yakından ilgilenip sorunlarının çözülmesi noktasında gerekli çalışma ve gayretinde bulunan Selahattin Metin, ''31 Mart Yerel Seçimlerinde, pusulada 7.sıradayız. Pazar günü sandık başına gelecek Bünyanlı hemşerilerimizden desteklerini bekliyoruz.'' açıklamasında bulundu.