Erhan KAN


ARINMA ADINA GÜZEL FIRSAT

Üst üste gelen yorucu gelişmelerin ardından yarın Kurban bayramı ile bir nefes alacağız.


Üst üste gelen yorucu gelişmelerin ardından yarın Kurban bayramı ile bir nefes alacağız. Hayat yavaşlayacak, sıkıntılar, dertler, hayatın koşuşturmacası bir kenara bırakılacak ve Kurban Bayramı’nın rahmet ikliminde günler geçireceğiz. 
Elbette yaşanılan gelişmeler ışığında kurban kesme vasifesini yere getirmekte biraz zorlaştı. Fiyatlara baktığınız da kurban kesmek için küçük çaplı bir serveti gözden çıkarmanızı gerekiyor. Bunun sebeplerini saymak zaman kaybı... Ülkemizdeki hayvanh sayısından ve hayvancılık politikasındang irip ekonimik bir çok göstergeyi sayabilirsiniz. 
Ama sonuçta yaşanılan bu olaylar maalesef ülkemizde önemli bir kesimin Kurban bayrımını yine istediği gibi geçirmesine engel olacak. Tüm bunların geride kalacağı, refah ve huzurun hüküm süreceği günleri hep birlikte yaşamayı hayâl etemekten başka bir düşüncenimiz yok. 
Şehir olarak huzurlu, güvenli ve mutlu günler dilemekte yine önemli bir durum olarak dikkat çekiyor. 
Daha fazzla iç karartmayalım. Dedik ya adı üstünde bayram...
Herkesin ailesi ile birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir bayram geaçirmesi dilğini de buraa yazalım. 
Bayram sonrasında kaçan kurbanlıklar, hastaneye giden kurbanzede haberlerini tebessüm ile izleyelim. Kurban bayramının ardından ise yine hayatın hengamesine başlayacağız. Bunun içindir ki bu günleri en iyi şekilde değerlendirelim. 
Günümüzün en büyük sorunlarından olan stresi kenara koymanın müslüman aleminin huzur ve teslimiyetinin tadını çıkarılım. Bizi bekleyen güzel günlerin hayelini kurarken, yine zorlu ve stres dolu günlerin hazırlığını bu bayram vesilesi ile yapalım. 
Herkese hayırlı, huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir Kurban Bayramı diliyor, köşe yazıma burada son veriyorum, 
Esen kalın...