VARSA YOKSA KUPA

VARSA YOKSA KUPA

Süper Lig maratonunu 47 puan ile 14.sırada tamamlayan Yukatel Kayserispor, Perşembe günü oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası hazırlıklarına start verdi. Kayserispor yarın İstanbul’a gidecek.

LİG 47 PUAN İLE BİTTİ

Ahmet Çalı Sezonu Spor Toto Süper Ligi 47 puan ile 14.sırada tamamlayan Yukatel Kayserispor’da futbolcuların kupa mesaisi başladı. Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde ligi küme düşme potasının üzerinde tamamlayan Yukatel Kayserispor’da tüm hesaplar Ziraat Türkiye Kupası üzerine yapılmaya başlandı. Yukatel Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası’nda Demirgrup Sivasspor ile oynayacağı final karşılaşmasına odaklandı.

YOLCULUK ÇARŞAMBA GÜNÜ

İstanbul Olimpiyat Stadı’nda oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşması için hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdüren Yukatel Kayserispor, çarşamba günü İstanbul’a giderek büyük final için kampa girecek. Sivas ile ligde son maçını oynayan Yukatel Kayserispor’da ligde forma giyebilen Mario Gavranovic’in final karşılaşmasında da forma giyebilecek olması sevinç yarattı. Tüm hesaplarını kupayı almak üzerine yapan Yukatel Kayserispor’da moraller yüksek.

PERŞEMBE 20.45’DE

Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşması Perşembe günü Atatürk Olimpiyat Stadı’nda saat 20.45’de başlayacak. Zorlu kupa finalinin hakemleri henüz açıklanmadı. Yukatel Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, kupayı çok istediklerini ve alabilmek için tüm güçleri ile mücadele edeceklerini söyledi. Ziraat Türkiye Kupası’nı Kayseri’ye getirmeyi çok istediklerini söyleyen Gözbaşı, “Bu mutluluğu doyasıya yaşamak, Ziraat Türkiye Kupası’nı ikinci kez müzemize götürmek istiyoruz” dedi.


SPOR 23.05.2022 15:25:00 0