TAMAM MI, DEVAM MI?

TAMAM MI, DEVAM MI?

Sarı-Kırmızılı ekibi ligde bırakan, Ziraat Türkiye Kupası'nda finale taşıyan buna karşın öne geçtiği maçlarda 36 puan ve bir de kupa kaybeden Karaman'ın kalıp kalmayacağı sorusu netlik kazanacak.

İSTİKRAR ONUNLA GELDİ

Yukatel Kayserispor son yıllarda teknik direktör konusunda istikrarı Hikmet Karaman ile yakaladı. Yukatel Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı'nın bir sezonda en az hoca ile çalıştığı sezon olarak ön plana çıkan Hikmet Karaman döneminin sona erip ermeyeceği Başkan ile Karaman arasında yapılacak görüşmenin ardından netlik kazanacak. Kayserispor bir öncesi sezon adeta 2-3 ayda bir hoca değişikliği yapmıştı.

SEVENİ DE, SEVMEYENİ DE ÇOK

Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman'ın kalması noktasında da şehir adeta ikiye bölünmüş durumda. Karagümrük karşısında ilk yarıda alınan galibiyet Hikmet Karaman için dönüm noktası olmuş ve o maç sonrasında taraftarlar Karaman'ı benimsemişti. Ancak yeni sezon öncesi kalması ve gitmesi yönünde Kayserispor camiası ikiye bölünmüş durumdu. Kalmasını isteyen de, gitmesini isteyen de azımsanamayacak kadar çok.

SON KARAR BAŞKANIN

Yukatel Kayserispor'da Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın kalması ya da gitmesi yönünde son karar Yukatel Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı'nın olacak. Yapılacak görüşmeden kalması yönünde karar çıktığı taktirde vakit kaybedilmeden transfer çalışmaları başlatılacak. Teknik Direktör Karaman geçtiğimiz sezon özellikle stoper, sol bek, orta saha ve santrafor noktasında transfer istemişti. Kaldığı taktirde bu isteklerini yineleyecek.


SPOR 30.05.2022 09:37:00 0