SEZON HÜZÜNLE BİTTİ

SEZON HÜZÜNLE BİTTİ

Çok yaklaştığı Ziraat Türkiye Kupası’nı 2.uzatma devresinde bitime 3 dakika kala yediği gol ile kaybeden Yukatel Kayserispor’da büyük bir hüzün ve hüsran hakim.

ÇOK İNANIYORDUK

Süper Ligi küme düşme hattının üzerinde ve rahat bir konumda bitiren Yukatel Kayserispor, gözünü Ziraat Türkiye Kupası’na çevirmişti. Ziraat Türkiye Kupası’nda finale gelene kadar Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor’u eleyen Yukatel Kayserispor finalde Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Sezonu kupayı alarak noktayı koymak isteyen Kayserispor, kupada çok farklı bir hikayesi olan hüzün yaşadı.

HÜZÜNLÜ BİTİRDİK

Demir Grup Sivas karşında devreyi 1-0 önde bitiren Yukatel Kayserispor, ikinci yarıda Sivas’ın golü bulmasıyla 1-1 ile uzatmaya giden Kayserispor, Uzatma’da 2-1 geriye düştü. Herkes maç bu sonuçla bitecek dediği anda golü bulan Kayserispor, son 5 dakikaya 2-2’lik sonuçla girdi. İkinci uzatma devresinin bitmesine 3 dakika golü kalesinde gördü ve karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrılıp kupayı kazanma şansını da yitirdi. Büyük git-gellere sahne olan karşılaşmayı hüzünlü bitiren Kayserispor, bir ucundan tuttuğu kupayı rakibine hediye etti.

 AVRUPA KAPISI KAPANDI

Ziraat Türkiye Kupası’nı Demir Grup Sivasspor’a kaptıran Kayserispor, aynı zamanda Avrupa Kupası biletini de rakibine kaptırdı. Avrupa Kupaları’nda Türkiye’yi temsil etmeye çok yaklaşan Yukatel Kayserispor, UEFA Avrupa Ligi’ne elendiği taktirde ise Avrupa Konferans Ligi’ne gruplardan katılma hakkını kaçırdı. Hem kupayı hem de Avrupa Kupaları’na katılma hakkını yitiren Yukatel Kayserispor’da hüzün ikiye katlandı.


SPOR 27.05.2022 15:23:00 0