SENDİKALARDAN ÇİFTE ZİYARET

SENDİKALARDAN ÇİFTE ZİYARET

Hak-İş Konfederasyonu’na bağlı Öz Ağaç-İş ve Çelik İş Sendikası, Gazete Kayseri Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Çağan ve Genel Yayın Yönetmeni Metin Sönmez’e “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Hak-İş konferedasyonuna bağlı Çelik İş Sendikası ile Öz Ağaç İş Sendikası Gazete Kayseri Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Çağan ve Genel Yayın Yönetmeni Metin Sönmez’i ziyaret etti. Yönetim Kurulu üyesi Deniz Çağan ve gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Metin Sönmez ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, işçilerin haklarını savunan ve önemli STK’lar arasında olan sendikaların varlığının güçlenerek devam etmesi gerektiğini söyledi.

İki sendikanın yapmış olduğu hayırlı olsun ziyaretinde ülke gündemi, sendikal faaliyetler ve Kayseri’de gazetelerin güç birliği yapması konuları konuşuldu. Çelik İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Celalettin Korkmazyürek, Kayseri’de gazetelerin güç birliği yapmasının Kayseri Basını adına çok büyük bir devrim olduğunu belirterek, “Bu yolda gazetenizin başarılı olmasını ve güç birliğinin Kayseri Medyası için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Öz Ağaç İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri 2 Nolu Şube Başkanı Adnan Kıyak ise, “Gazeteler demokrasinin olmazsa olmazıdır. Bu doğrultuda güç birliği yapan, güçlerini birleştiren gazetelerin Kayseri’de halkın en önemli haber kaynağı ve demokrasinin sesi olmasını diliyorum” dedi.

Gazete Kayseri Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Çağan, Çelik-İş ve Öz Ağaç İş sendikalarının Kayseri’de önemli sayıda üyesinin olduğunu belirterek, “Çalışmalarınızı yakinen takip ediyoruz. Sendikalarımızın yanımızda olduğunu görmek bizi mutlu etti. Sendikal faaliyetlerinizde başarılar diliyorum” dedi.

Maske-mesafe-hijyen kuralları dikkate alınarak yapılan ziyarette, sendikaların faaliyet gösterdikleri fabrikalarda Covid-19 tedbirleri sayesinde vakaların da en az düzeye indirildiği ifade edildi.


GÜNDEM 13.11.2020 12:33:00 0