SARRAFLAR ODASI’NDA DEVİR TESLİM GERÇEKLEŞTİ

SARRAFLAR ODASI’NDA DEVİR TESLİM GERÇEKLEŞTİ

Kayseri Sarraflar ve Kuyumcular Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği 25. Olağan Genel Kurul'unda aday olan ve seçimi kazanan Kayseri Sarraflar ve Kuyumcular Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Cemal Demircioğlu, görevi seçimde aday olmayan önceki dönem başkanı Adnan İncetoprak'tan devraldı.

Devir teslim töreninde Önceki dönem başkanı Adnan İncetoprak'a çiçek ve plaket veren yeni başkan Cemal Demircioğlu, "28.01.2023 tarihinde yapılan olağan genel kurulumuz üyelerimize hayırlı olsun . Bizlere bu önemli görevi veren esnaflarımıza şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. Derneğimizi siz değerli esnaflarımızı en güzel şekilde temsil edeceğiz .Seçim döneminde de söylediğimiz gibi öncelikle birlik ve beraberliğimizi sağlayacağız ve sonrasında sözün altın olduğu dönemlere yeniden hep birlikde getireceğiz .

Tüm meslektaşlarıma yeniden teşekkür ediyor .Hayırlı işler diliyorum" dedi. 

Kayseri Sarraflar ve Kuyumcular Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği yeni başkanı Cemal Demircioğlu'nun yönetim listesi ise şu isimlerden oluştu:

Yönetim Asıl: Cemal Demircioğlu, Osman Bezircioğlu, Mustafa Savranlar, İbrahim Çiçek, Fatih Gülsoy, Murat Evyakan, Zikrullah Taflı, Murat Gencer, Derviş Bacak.

Yönetim Yedek: Halis Balıca, Kaan Uğur, Emin Özçekirdek, Hacı Murat Polat, Hacı Kıy, Bekir Yüreğilli, Harun Zenger, Muhsin Güneş, Lütfü Çevik.

Denetim Asıl: Ali Kürtüncü, Mustafa Menfaatli, Mehmet Öztürk

Denetim Yedek: Ömer Çalık, Ferhat Koca, Halil İmamoğlu


YAŞAM 3.02.2023 14:34:00 0