ÖZDEMİR: GURUR KAYNAĞIMIZ OLDU

ÖZDEMİR: GURUR KAYNAĞIMIZ OLDU

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Kayseri İl Teşkilatı ile iftarda bir araya geldi. Özdemir burada yaptığı konuşmasında, İl Başkanlığı’nın yürüttüğü faaliyetlerin gurur kaynağı olduğunun altını çizerek, “Milliyetçi Hareket Partisi ramazan ayında, son derece mütevazi bir şekilde vatandaşlarımızın yanında olarak onları incitmemeye özen göstermiştir” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftara MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Özvatan, Pınarbaşı, Sarıoğlan ve Sarız Belediye Başkanları ile MHP İlçe Başkanları katıldı. MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, iftardan sonra yaptığı konuşmada, “Türkiye şartlarında çor dönemlerden geçtiğimiz bir sürecin içindeyiz. Kuzeyimizdeki yaşanan savaşın sadece iki ülkeyi değil, dünyanın geri kalanını etkilediği bir zaman dilimini görüyoruz. Sayın Genel Başkanımız da ifade buyurmuşlardı. Yardımlaşma ve dayanışmanın artırılması ile alakalı İl Başkanlığımız başta olmak üzere, ilçe başkanlarımız, 4 belediye başkanımızın yürütmüş olduğu faaliyetler bizim gurur kaynağımız oldu. Milliyetçi Hareket Partisi’nin son derece mütevazi bir şekilde vatandaşımızın yanında yer aldığını, yardımlaşma faaliyetlerinin sürdürülmesi ile alakalı, Milliyetçi Hareket Partisi, ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımızın yanında yer almıştır. Bunu yaparken de gösterişten uzak kalmıştır, vatandaşlarımızı incitmemiş ve incitmemeye de özen göstermiştir” dedi.

“Sayın Genel Başkanımızın talimatları ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi öncelikli olarak 9 bölgede istişare toplantılarına başladı. Bölge İstişare Toplantıları’nın bir tanesi de Kayseri’de yapıldı. Kayseri’de bu çalışmaları alnının akıyla neticelendirmiştir.  Ardından Adım Adım 2023 İl il Anadolu programları kapsamında Kayseri ayağında çok değerli katılımcıları Kayseri’de ağırladık. Hepinizin sayesinde Kayseri, güçlü ve ses getirebilecek bir potansiyele sahip olduğunu göstermiştir” diyen Özdemir, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“Kuzeyimizde bir savaş devam ediyor. Bu küresel sistemin tıkanıklığı artık ülkeler arası savaş durumunu doğurmuştur. Türkiye’nin böylesi bir dönemde Karadeniz’den komşumuz olan iki ülkenin yaşamış oldukları sıkıntıyı beraberce aşmaları konusunda önemli bir arabuluculuk faaliyeti icra etmiştir. Türkiye’nin bu konuda hakemliği son derece önemlidir. Çünkü hem Rusya hem Ukrayna, Türkiye’nin komşuları olmakla birlikte önemli ekonomik partnerleri arasında yer alıyor. Bu savaşın giderek derinleşmesi hadisesi ise bütün dünyayı içinden çıkılamayacak bir sürece sürüklemekte.

Ülkemizin bir an evvel bu iki ülkenin anlaşması ile alakalı faaliyetlerinin başarıya ulaşmasını temenni ediyoruz. Bu anlamda da zaten hükümetimizin üstlenmiş olduğu sorumluluk ortadadır. En son her iki ülkenin İstanbul’da buluşması ve Türkiye’nin destek ve katkılarını ifade etmeleri çok önemli gelişmelerdir. Diğer ülkelerin de Türkiye’nin bu anlamda eriştiği yüksek potansiyeli ifade etmeleri bizim de zaten Cumhur İttifakı olarak, Cumhur İttifakı’nın oluşturulduğu günden bu güne ifade ettiğimiz Türkiye’nin artık edilgen değil, etken bir ülke olacağı, erişeceği yüksek potansiyel ile artık hem bölgesinde hem küresel seviyede gelişmeleri tayin edebilecek bir kudrete ulaşacaktır meselesini bu gün gözlemliyoruz.”

MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak ise, “Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli Beyefendinin de söylediği gibi ‘ramazan; yardımlaşmanın bereketi,  dayanışmanın belirleyeni, hatırlamanın ve gönül almanın bedestenidir ’ sözünün de feyizle bizde İl Başkanlığı olarak ilimizde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza bir damla katkıda bulunmak için 350.000 liralık iaşe bedelini il yönetimimiz adına topladık. Bu iaşeler gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı” dedi.

İncetoprak, İlçe Başkanlarının büyük fedakarlıklarla ramazan ayı içinde vatandaşların gönüllerine dokunmaya çalıştığını ifade ederek, yardımlaşma ve dayanışmaya katkıda bulunan parti yönetimine teşekkür etti.

 

 


GÜNDEM 29.04.2022 15:38:00 0