KOCASİNAN AKADEMİ MİMARSİNAN SPOR TESİSİNE MUHTEŞEM AÇILIŞ

KOCASİNAN AKADEMİ MİMARSİNAN SPOR TESİSİNE MUHTEŞEM AÇILIŞ

Kocasinan Belediyesi tarafından hizmete sunulan Kocasinan Akademi Mimarsinan Spor Tesisinin resmi açılışı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin katıldığı muhteşem törenle gerçekleştirildi. İlçeye toplam 30 tesis kazandırdığını ve Kocasinan Akademi’ den bu zamana kadar 90 bin kişinin faydalandığını vurgulayan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Bütün gayretimiz, vatandaşlarımızı daha mutlu ve huzurlu etmek içindir” dedi.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ın ev sahipliğinde, Kocasinan Akademi Mimarsinan Spor Tesisinde düzenlenen açılış törenine; Kayseri Valisi Gökmen Çiçek,  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Vali Gökmen Çiçek, lojmanının Kocasinan’da olduğuna dikkat çekerek,  “Belediyelerin yatırımları ve işleri güzel ise vali de rahat ediyor, buraya atanan bürokrat ve ailesi de rahat ediyor. Ben bunun rahatlığını yaşıyorum. Ben aynı zamanda Kocasinanlıyım. Çünkü benim lojmanım, Kocasinan sınırları içerisindedir. Belediyecilik ve kurumlar arası kültürün olduğu şehre, vali olarak atanmaktan dolayı çok büyük mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ise Kocasinan’a toplam 30 tesis kazandırdığı için Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür ederek, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu ve tesisin hayırlı olmasını diledi. Tesisin mahalle sakinlerinin yaşamlarına değer katacağını belirten Özhaseki; “Başkanımız Ahmet Çolakbayrakdar’ ı tebrik ediyorum. Güzel bir tesis daha kazandırmış. Burada kadınlarımız, çocuklarımız ve erkek kardeşlerimiz için güzel tesisler yapmış. Bu zamana kadar başkanımız ilçemize 30 tesis yapmış, ellerine sağlık. Belediyeler bizim yüz akımız. Yerel yönetimler gayretli çalışıyor. Uyum kültürümüzün olduğu şehrimizde bereket var. Rabbim bizlere güzel işler yapmayı nasip etsin. Başkanımızdan Allah razı olsun. Bizlerde ona yardımcıyız. Emeğine sağlık” ifadelerine yer verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da birliğin ve beraberliğin getirdiği bereketi, her açılışta hissettiklerini vurgulayarak, “Kayseri’de o kadar muazzam hizmetler yapılıyor ki; ardı ardına açılışlar gerçekleştiriyoruz. Birçok alanda ilimizde devasa hizmetler yapılmaktadır. Bir şeyler yaparsanız, daha fazlasını isterler. Yapmazsanız zaten kimse bir şey istemez. Onun için Ahmet başkanımızdan eğer muhtarlarımız bir hizmet istiyorsa, bilin ki Ahmet Çolakbayrakdar, hizmet ediyor, çalışıyor ve daha fazlasını da muhtarlarımız ve vatandaşlarımız istiyor. Bunu da vatandaşımız hak ediyor. Bundan dolayı başkanımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Türkiye’ye örnek bir ilçe oluşturmak için gece-gündüz demeden çalıştıklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar ise; “Kocasinan Belediyesi olarak hayatın her alanında olmaya gayret ediyoruz. ‘Nerede insan var ise biz orada olmalıyız’ anlayışı içerisinde hemşerilerimize en iyi hizmeti sunmanın çabası içerisindeyiz. Yapmakla mükellef olduğumuz asli işlerimizi her geçen gün daha iyisini ve daha fazlasını nasıl yapabiliriz arayışı içerisindeyiz. Asla yapılanları yeterli saymadan, hep daha fazlası ve daha iyisi diyerek kendimize yeni hedefler çiziyor, yeni projeler hazırlıyoruz. Yaşadığımız çevrenin; bizlere büyüklerimizden aldığımız ve çocuklarımıza miras olarak bırakacağımız en önemli varlığımız olduğunun şuuru içerisindeyiz. Özellikle son 25 yılda belediyelerimiz ve belediye başkanlarımız, insan yaşantısını ilgilendiren, toplum yararına olan her ne varsa, bu alanların tamamına da el atarak, örnek bir belediyecilik anlayışı geliştirmişlerdir. Bu belediyecilik anlayışının gereği olarak, sosyal, kültürel, ekonomik ve sportif alanlarda, halkımızın ihtiyaçlarını karşılamak ve onların bu alanda gelişmelerine katkı sağlamak, öncelikli hedeflerimiz arasında bulunmaktadır. Bu konuda Türkiye’de örnek olabilecek işler hayata geçiren ve model olan belediyecilik faaliyetleri gerçekleştiren Sayın Özhaseki Başkanımızın yapmış olduğu işler bugün herkes tarafından takdir edilmekte ve örnek alınmaktadır. Bu noktada değerli Başkanımıza şehrimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı şükranlarımı arz ederim. Bizim belediyecilik anlayışımız da kuşkusuz bu çizgi üzerine; merkezine insanı alan, insan odaklı çalışan, proje üreten, ötekileştirmeden bağrına basan bir çizgi ile devam edecektir” ifadelerini kullandı.

İlçeye toplam 30 tesis kazandırdığını ve Kocasinan Akademi’ den bu zamana kadar 90 bin kişinin faydalandığını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, ilçenin çehresini değiştirecek projelere imza attıklarına dikkat çekerek, şunları kaydetti: “Akademi ile 7’den 70’e herkesin içerisinde kendine yer bulabildiği; spor etkinliklerinin yapıldığı, kültürel faaliyetlerin yürütüldüğü, sanatsal yeteneklerin gün yüzüne çıktığı, yeni becerilerin kazanıldığı, eğitim ve öğrenim programlarının yürütüldüğü, spor branşlarında şehrimize madalyalar kazandıran sporcuların da yetiştiği geniş bir yelpazede hizmet veriyoruz. Sosyal tesislerimiz hemşerilerimizin bir araya gelerek dostluk bağlarını pekiştirdiği, nitelikli zaman geçirdikleri mekanlar haline geldi. Bütün gayretimiz, mahallerimizin değerini artırmak, hemşerilerimizin hayatını kolaylaştırmak ve insanımızı mutlu etmektir. Bu ve buna benzer projeleri artırarak sürdüreceğiz”.

Başkan Çolakbayrakdar, Kayseri’ye daha iyi bir şekilde hizmet edebilmenin gayreti içinde olduklarını belirterek, “Biz, şehrimizi ve vatandaşlarımızı seviyoruz.  Bu şehre sevdalı ve bu milleti seven ekip ruhuyla çalışmalarımıza devam edeceğiz” diyerek noktaladı.

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde tesisin açılışı gerçekleştirildi. Ardından Başkan Çolakbayrakdar, protokole tesisi detaylı bir şekilde gezdirmesiyle tören sona erdi.


GÜNDEM 21.05.2022 16:13:00 0