HEDEF PINARBAŞI

HEDEF PINARBAŞI

 Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde Yüksek Seçim Kurulu (YSK) kararı ile 2 Haziran’da yenileneceği açıklanan seçimler için MHP ve CHP çoktan kolları sıvadı.

  31 Mart seçimlerinde 300 oy farkla CHP’li aday Deniz Yağan’ın önde olduğu Pınarbaşı seçimleri, MHP’nin mühürsüz oy itirazının önce seçim kurulları, ardından da YSK tarafından da onanmasıyla 2 Haziran’da tekrarlanacak. İki partinin kıyasıya yarışacağı seçimler için hem MHP, hem de CHP seçim stratejisini belirleyerek, çalışmalarına başladı.

   MHP tarafından Başbuğ Alparslan Türkeş’in ata toprağı olması sebebiyle büyük önem atfedilen Pınarbaşı seçimlerinin 2 Haziran’da istenilen sonuçla noktalanması için yol haritası belirlendi, çalışmalara başlandı. MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Ramazan Bayramı dönüşü sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: AK Parti Milletvekili Bayar Özsoy, belediye başkanımız Menduh Uzunluoğlu, Cumhur İttifakı ilçe başkanlarımız, istişare heyetimiz ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Sevdamız Pınarbaşı.”

  MHP Pınarbaşı’nda seçimi kazanmak için yoğun çaba harcarken, CHP’nin adayı Deniz Yağan’da 2 Haziran’da sandıktan kazançlı çıkmak için yoğun bir çaba içerisinde. Alınan bilgiye göre, CHP’nin önemli isimleri ve Genel Başkan Özgür Özel’in Pınarbaşı’na gelerek propaganda çalışmalarına katılacağına kesin gözle bakılıyor.

  Bu arada 31 Mart’ta Pınarbaşı’nda önemli oy aldığı gözden kaçmayan ve 2 Haziran seçimlerinin kaderini de belirleyecek olan Deva Partisi, Milli Yol Partisi, BBP, İYİ Parti ve YRP adaylarının nasıl bir tutum alacağı da herkes tarafından merak ediliyor. (Haber Merkezi)


GÜNDEM 16.04.2024 10:07:00 0