HEDEF HER MAÇ PUAN

HEDEF HER MAÇ PUAN

Trendyol Süpe rLig temsiclimiz Mondihome Kayserispor ligin 10.hafatsında Cuma günü Mersin’de oynayacağı Atakaş Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Recep Uçar nezaretinde çalışmalarını sürdüren Mondihome Kayserispor’da keyifler yerinde. Antrenmanda oyuncuların neşeli ve keyifli olması gözden kaçmadı. Tam kadro olarak çalışmalarını sürdüren Sarı-Kırmızı takımda birlik ve beraberlik üst seviyede.  Mondihome Kayserispor bugün yapacağı antrenmanla Atakaş Hatayspor maçı hazırlıklarına devam edecek. 

“Yeni bir başlangıç”

Çaykur Rizespor galibiyetini değerlendiren Teknik Direktör Recep Uçar, "Bizim için milli maç arası sonrası Rizespor maçını yeni bir başlangıç olarak görüyorduk. Bunun da farklı nedenleri vardı. Son 3 maçını kazanamayan bir takım olarak Rizespor maçını kazanmak bizim için çok önemliydi. Arzu ettiğimiz gibi iyi bir oyun ve sonuçla ayrıldığımız için mutluyum. İnşallah bundan sonraki 3 maç bizim için çok büyük anlam ifade ediyor. Bizim rotamızı belirleyeceğini düşünüyorum. O anlamda inşallah bunlardan da istediğimiz sonuçları alabilirsek Kayserispor'un önünün daha da açılabileceğini düşünüyorum" dedi.

“Amacımız her maç puan”

Amaçlarının her maçtan puanla dönmek olduğunu vurgulayan Uçar, "Hatayspor, Rizespor gibi benzer özelliklere sahip olan bir takım aslında. Yaş ortalaması Rize ile beraber ligin en genç takımlarından birisi. Sadece kaybettikleri takım Fenerbahçe. 8 haftada kaybetmemeleri belirli tesadüflerle açıklanamaz. Aksine mevcut kalitelerinin bir göstergesi. Bunun farkındayız. Bizim amacımız da rakip kim olursa olsun oyunumuzu geliştirmeye çalışıyoruz. Daha iyi mücadele ortaya koyarak bundan sonraki süreçte her maçtan amacımız puanla dönebilmek. İnşallah arzu ettiğimiz gibi oradan da döneriz" diye konuştu.


SPOR 25.10.2023 10:19:00 0