"HAYALLERİMİZİ DEVELİ İÇİN KURDUK"

AK Parti Develi Belediye Başkan Adan Adayı Yılmaz Özalp, “Develi benim en büyük hayalim. Biz hayallerimizi Develi için kurduk” dedi. AK Parti Develi Belediye Başkan Adan Adayı Yılmaz Özalp çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Kayseri’nin en büyük ilçesi olan Develi için hazır olan ve Türkiye Yüzyılına yakışır vizyonla yola çıkan aday adayı Yılmaz Özalp, halkın büyük takdirini ve teveccühü toplamış durumda.

DEVELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN GENÇ OLDUĞUNUZU DÜŞÜNÜYOR MUSUNUZ? 

Gençlik bir yaş dönemini işaret eden biyolojik bir kategori olmaktan ziyade, toplumsal bir kurgudur. Ayrıca gençlik Yüce Allah’ın kullarına bahşettiği ömrün en önemli çağlarından biridir. Çünkü gençlik, çalışkanlık, dinçlik, cesaret ve enerji kaynağıdır. İnsan ömrünün hareketli, bereketli ve verimli dönemidir. Bu itibarla, birçok meseleyi çözebilecek dinamizm ve fiziksel beceriye sahiptir. Ciddi görevleri yerine getirebilecek kabiliyet, genç insanda daima mevcuttur. Bu hususta daha öncede söylediğim gibi genç değil geç kaldığımı düşünüyorum. 

ADAY GÖSTERİLMEDİĞİNİZ TAKDİRDE TAVRINIZ NE OLUR? 

Nasip penceresinden bakanın, sitemi olmaz. Develi benim en büyük hayalim. Biz hayallerimizi Develi için kurduk. Hayalim yarım kaldı diye de üzülmem çünkü en güzel tamamlayıcı Allah’tır. Biz günü kurtarmak değil, geleceği kurtarmak için yola çıktık.  Develi halkının bütün kesimleriyle yapmış olduğumuz anketler ve birebir istişarelerimiz neticesinde ortaya çıkan talepleri proje haline getirerek kamuoyuyla paylaştık. Ancak tüm bunların başında ben Develi halkına çok çalışmayı vadediyorum. Gayret, emek ve mücadeleyi vadediyorum. Biz Develi’de AK Parti belediyeciliğini, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, il ve ilçe teşkilatımızın destekleriyle #TürkiyeYüzyılı vizyonuyla daha da ileri seviyeye ulaştıracağımızın inancıyla yola çıktık. Yola çıktığımızdan beri halkımızın büyük bir teveccühü ile karşılaşmak bizim için en büyük şereftir” dedi.

SON OLARAK NE SÖYLEMEK İSTERSİNİZ? 

Rabbim hak davada mücadele edenlerden olmayı hepimize nasip etsin. Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretleri ne güzel söylemiş...

Hak şerleri hayr eyler

Zannetme ki gayr eyler

Ârif ânı seyr eyler

Mevlâ görelim neyler

Neylerse güzel eyler.


POLİTİKA 13.12.2023 23:33:00 0