CUMA’YA KADAR İZİN

CUMA’YA KADAR İZİN

 

Üst üste aldığı seri galibiyetler sonrası milli araya keyifli giren Mondihome Kayserispor, Adana Demirspor maçı hazırlıklarına Cuma günü akşam yapacağı antrenmanla başlayacak.

Trendyol Süper Lig temsilcimiz Mondihome Kayserispor’da moraller ve keyifler üst seviyede. Ligde son oynadığı maçta deplasmanda Kasımpaşa’yı 4-3 yenerek milli araya galibiyetle giren Sarı-Kırmızlılar takımda şimdi izin zamanı.  Geride kalan 4.hafta sonunda ilkleri yaşayan ve son 4 maçından sahadan galibiyetle ayrılarak 22 puana ulaşan Mondihome Kayserispor ligin 13.haftasında evinde aynı puana sahip olduğu rakibi Adana Demirspor’u konuk edecek.   Ligde geride kalan 12.hafta sonunda 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 22 puan toplayan temsilcimiz Mondihome Kayserispor averajla altıncı basamakta yer aldı.

5 gün izin var…

Kasımpaşa maçı öncesi oyuncularına 4 gün izin veren teknik heyet maçın kazanılmasından sonra oyuncular 1 gün daha ekstra izin istedi. İstenilen ekstra izni kabul eden Teknik Direktör Recep uçar 4 gün olan izni 5 gün yaptı. Sarı-Kırmızılı temsilcimiz Adana Demirspor maçı hazırlıklarına Cuma günü yapacağı tek antrenman ile başlayacak. Adana Demirspor maçına kadar yoğun bir tempoda çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürecek olan Mondihome Kayserispor milli arada sonrası ligdeki çıkışını sürdürmek istiyor.


SPOR 14.11.2023 12:24:00 0