BİYOREZONANS İLE SAĞLIK

BİYOREZONANS İLE SAĞLIK

Biyorezonans ile ilgili bilgi veren Dr.Hüseyin Durmaz, Sigara bırakma, alkol bağımlılığı, madde bağımlılığı üzerinde etkisi çok fazla” dedi.

Son dönemlerde revaçta olan Biyorezonans’ın Elektromanyetik frekanslar ile uygulanan bir yöntem olduğunu belirten LINEST CLINIC sahibi Dr.Hüseyin Durmaz, bu teknoloji ile obeziteye bağlı kilo vermede ciddi sonuçlar elde edildiğini söyledi. Biyorezonans ile ilgili bilgiler veren Dr.Hüseyin Durmaz, “Biorezonans enerji tıbbı yöntemidir. Biyofiziksel bir yöntem olduğu için kimyasal ilaçlar kullanılmaz. Elektromanyetik frekanslar ile uygulanan bir yöntem olan biorezonans, sağlıksız dokuların yaydıkları frekansı ters etkiye dönüştürerek geri vücuda gönderilmesi ve birbirleriyle karşılaşan frekansların kendilerini yok etmesi olarak açıklanabilir.

Biorezonans, ters çevrilip yollanan frekanslardan yalnızca sağlıklı olmayan dokular etkilendiği için vücudun geri kalan kısmına zararı olmayan bir yöntemdir. Biorezonans cihazından yayılan elektromanyetik frekansın gücü bir cep telefonundan yayılan frekansın binde biri kadardır. Vücudumuza ait tükürük, idrar gibi çeşitli sıvılarda bulunan sağlıklı frekanslar da güçlendirilerek kişiye verilir. Böylelikle bağışıklık sistemimiz desteklenmiş olur. Bu da ağrısız, ilaçsız ve kalıcı olarak iyileşme anlamına gelmektedir” diye konuştu.

Farklı hastalıklarda uygulama yöntemi değişmekle birlikte kısaca frekans silme işlemi de delibelineceğini belirten Dr.Durmaz, 2Buna örnek verecek olursak canımızın herhangi bir meyve çektiğini düşünelim ( Muz, Çilek, Elma, Erik, Portakal, Ayva, Armut) genellikle cevaplar bu saydığımız meyveler oluyor, fakat kimse ejder meyvesi cevabını vermiyor, neden? Çünkü ejder meyvesi yöremizde bilinen bir meyve değildir, tadına aşina olduğumuz bir meyve değildir bilmediğimiz meyveye karşı iştahımız açılmaz. İşte frekanslar vücuda etki ettiğinde tam olarak örnek verdiğimiz duruma gelmiş oluyoruz, vücudu maddelere karşı yabancı hale getirip iştahı kesmiş oluyoruz dolayısıyla obezite hastalığında sigara, alkol ve madde bağımlılığında aynı zamanda allerjilerde çok ciddi sonuçlar elde etmiş oluyoruz” dedi.

Sigara ve alkol bağımlılığı, madde bağımlılığı üzerinde de önemli etkilerinin olduğu Rezonans yönteminin 35 yılı aşkın geçmişi olan rezonans terapileri insan vücudunu titreşimlerden oluşan bir sistem olarak görüldüğünü belirten Dr.Hüseyin Durmaz, “Rezonans terapileri bu bioenerjetik alan üzerinde vücudumuza etki yapmaktadır” diyerek şu ifadelerde yer verdi;

“Biorezonans ile obeziteye bağlı kilo vermede ciddi sonuçlar elde ediliyor. Gıda, polen, deterjan, parfüm, ev tozları, hayvan tüyleri, kimyasallara karşı ve daha bir çok allerjilerde başarılı sonuçlar alınmaktadır. Sigara bırakma, alkol bağımlılığı, madde bağımlılığı üzerinde etkisi çok fazladır.

Cilt hastalıklarının tedavisinde kalıcı iyileşme yaratması ile farklılık yaratmaktadır. Egzema, atopik dermatit, tüm kaşıntılar, sivilce, sedef, vitiligo, ürtiker, alopesi, liken planus, kaşıntılar, dermatit

Ağrı tedavisi, eklem ağrıları, baş ağrıları, migren, fibromyalji, bel ağrıları

Psikiyatrik şikayetler, stres, anksiyete, panik, duygu durum bozuklukları, sinirlilik

Barsak hastalıkları, gıda intoleransı, irritable barsak sendromu, çölyak hastalığı

Otoimmün hastalıkların tedavisi, Lupus, morfea, hashimato, romatoid artrit, ankilozan spondilit

Dikkat dağınıklığı, hiperaktiviteYukarıdaki maddelerde görüldüğü gibi bir çok hastalığa direkt olarak etki etmektedir”


YAŞAM 12.08.2022 13:51:00 0