ARİF MOLU’NUN DEMİR YUMRUKLARI HAZIR

ARİF MOLU’NUN DEMİR  YUMRUKLARI HAZIR

Kayseri Arif Molu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi başarıdan başarıya koşuyor.  Okul sporlarında Kayseri şampiyonluğunun ardından hedef şimdi Türkiye Şampiyonu olmak.Kayseri Arif Molu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul sporlarında Kayseri şampiyonu oldu. Geçtiğimiz aylarda Kayseri’de düzenlenen Wushu kategorisinde sporculardan Furkan Bilir ve Hikmet Gül Türkmen şampiyon oldu. Üst üste 3 yıldır Kayseri şampiyonu olan başarılı sporcuların gözü şimdi Türkiye şampiyonluğunda.

Kayseri Arif Molu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin demir yumrukları 2-7 Mayıs tarihlerinde Düzce’de yapılacak olan Okullar arası Türkiye şampiyonasında Kayseri’yi temsil edecekler. Türkiye Şampiyonası öncesi çalışmalarını Kayseri Arif Molu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi antrenörü Adem Göbek ve antrenörler nezaretinde sürdüren sporcular kendilerine inanıyorlar. Hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdüren sporcular birkaç gün içerisinde ilimizden ayrılacaklar ve şampiyonunun yapılacağı ile gidecekler.

2-7 Mayıs tarihlerinde düzenlenen olan şampiyonaya Furkan Bilir ve Hikmet Gül Türkmen katılacak. 10-12 Mayıs tarihlerinde Sakarya’da yapılacak olan şampiyona ise sadece Hikmetgül Türkmen katılacak.  Başarılı sporcular Furkan Bilir ve Hikmetgül Türkmen hem Düzce’de hem de Sakarya’da Türkiye Şampiyonu olmaktan başka bir şey düşünmüyorlar

Arif Molu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Adem Göbek, “2011 yılında Arif Molu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde göreve başladım. Bu tarihten öncesi ve sonrasında okulumuz, futbol, futsal, voleybol branşlarında Kayseri’de hep söz sahibi olup il grup ve Türkiye Şampiyonlarında dereceler alarak okulumuzu ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmiştir. Okulumuz takım sporları bireysel sporlarda başarıları devam etmiştir. Öğrencilerimiz il grup ve Türkiye dereceleri yanında okul ve kulüp bazında da Dünya ve Avrupa şampiyonu olmuştur. Furkan Dernekli 

Okçulukta Türkiye ve Dünya şampiyonluğu elde etmiştir. Bunlara ilave olarak Taekwondo da Gülsüm Asarcık Kayseri ve Türkiye birinciliği, Seher Ertürk Kickboks’ta Kayseri ve Türkiye birinciliği, Özge Kuşaklı ve Ahmet Danacı Halter şampiyonları gibi daha ismini sayamadığımız öğrencilerimizle okumuzu ve ilimiz adına başarılı şekilde temsil etmişler. Takım ve bireysel sporcularımızın çoğunluğu ise Besyo eğitimlerine devam etmişler ve bugün gelinen noktada öğretmen, antrenör olarak hayatlarına başlangıç yapmışlardır” dedi.


SPOR 29.04.2024 10:23:00 0