RECEP UÇAR, ÇAĞDAŞ BAKAR

  RECEP UÇAR, ÇAĞDAŞ BAKAR

Trendyol Süper Lig temsilcimiz Mondihome Kayserispor’da keyifler yerinde. Ligin 11.haftasında evinde Alanyaspor’u 1-0 yenerek üst üste üçüncü maçını kazanarak çıkışını sürdüren Sarı-Kırmızılılar 11.haftayı 19 puanla 6.sırada tamamladı. Ligin 4.haftasında 6 puanlı Mondihome Kayserispor’u bırakıp kaçan Çağdaş Atan’ın 1,50’lık puan ortalamasını yerine gelen tecrübeli Teknik Direktör Recep Uçar 1,85e taşıyarak önemli bir başarının altına imza attı. Çağdaş Atan yönetiminde çıktığı 4 maçta 1 galibiyet ve 3 beraberlik alan Sarı-Kırmızlılar 6 puan toplarken, ligin 5.haftasında göreve başlayan Teknik Direktör Recep Uçar çıktığı 7 maçta 4 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak 13 puan topladı. Son 3 maçından ise sahadan galibiyetle ayrılan Teknik Direktör Recep Uçar, ilk 4.hafatda görev yapan Çağdaş Atan’ın puan ortalamasının üzerine çıktı.

İç sahada bileği bükülemiyor…

Mondihome Kayserispor’un bu sezon iç sahada bileği bükülmüyor. Sarı-Kırmızlılar iç sahada oynadığı 6 maçta 4 galibiyet ve 2 beraberlik alan Mondihome Kayserispor 14 puan topladı. İç sahada  en çok puan 4 takım arasında yer alan Sarı-Kırmızılılar 8 gol atarken kalesine sadece 2 gol gördü. İç sahada taraftarının büyük desteği ile rakiplerine geçit vermeyen Sarı-Kırmızılılar Samsunspor, Gaziantep FK, Çaykur Rizespor ve Alanyaspor’u yenerken Galatasaray ve Rams Başakşehir ile ise berabere kaldı.

Üst üste üçüncü galibiyet…

Mondihome Kayserispor bu sezon 11.hafta sonunda son oynadığı 3 maçını kazanmasını bildi. Sarı-Kırmızılılar son 3 maçta Çaykur Rizespor’u 3-1, Atakaş Hatayspor’u 2-1 ve Alanyaspor’u 1-0 mağlup etti. Son 3 maçtan 9 puan alarak çıkışını sürdüren Mondihome Kayserispor ligin 12.haftasında Cumartesi günü deplasmanda Kasımpaşa’ya konuk olacak.


SPOR 8.11.2023 15:23:00 0