SİYASİ YOLCULUK

Hes Kablo Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Parti (MHP) İl Başkanı Serkan Tok'u makamında ziyaret etti.

Süper Lig temsilcimiz Hes Kablo Kayserispor yeni sezon öncesi siyasi partilerin temsilcilerini ziyaret etti. Sarı-Kırmızılı takımın kulüp başkanı Berna Gözbaşı ve yönetim kurulu üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Serkan Tok’u ve AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu’nu makamında ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundular. Ziyaretin ardından başkan Berna Gözbaşı hem Serkan Tok’a hem de Şaban Çoğuroğlu’na hediye takdim etti.

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu yaptığı paylaşımda, Kayserisporumuzda göreve geldiği günden beri başarılı çalışmalara imza atan ve yeni sezonda da takımımızın hak ettiği yere gelmesi için çalışmalarına devam eden Başkanımız Berna Gözbaşı ve Yönetim Kurulu üyelerini İl Başkanlığımızda misafir ettik.  Her zaman olduğu gibi göz bebeğimiz, şehrimizin markası Kayserispor’umuzu için istişarelerimize devam edecek, hep birlikte omuz omuza takımımızı daha iyi yerlere görmek  için destek ve çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu. Serkan Tok yaptığı paylaşımda, “Şehrimizin en önemli markası Kayserisporumuzun Kıymetli Başkanı Berna Gözbaşı hanımefendiye nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor yeni sezonda Kayserisporumuza yürekten başarılar diliyorum” dedi.