Memduh BORAZAN


YÜZDÜ YÜZDÜ KUYRUĞUNA GELDİ

“Her şey bir hayalle başlar” sloganu ile yola çıkan Kayseri Emar Grup FK, bugün çeyrek final maçında sahada olacak.


“Her şey bir hayalle başlar” sloganu ile yola çıkan Kayseri Emar Grup FK, bugün çeyrek final maçında sahada olacak.

Daha düne kadar belki kimse inanmadı. ‘Zor’ dendi. ‘Gruptan çıkamaz’ dendi ama zoru başaran bir Kayseri Emar Grup Futbol Kulübü takımı vardı. İlk maçta kendini belli etti. BAL Ligi’ne renk katan, mücadeleci ve sorunsuz bir takım olarak çıktı sahaya ve tek tek alması gereken puanları topladı.

Futbol sevdalısı, bu memlekete bir profesyonel futbol takımı daha katmak isteyen Emar Grup FK başkanı Emre Arıkan, her şeye rağmen kendi çabası ile bu ruhu oluşturdu. Elbette kolay değil bir takım oluşturmak, maddi ve manevi anlamda dağlar kadar sorunu aşmak. İnanmak başarmanın yarısı diye düşünen Arıkan, ekibiyle birlikte bu zorlu yolculukta ardık sona doğra yaklaşmaya başladı.

Gruptan lider çıktı ve şimdi daha zorlu bir süreç başladı. Bugün Kayseri’den uzak Kahramanmaraş'ta Mersin İdman Yurdu 1925 Spor ile çeyrek final maçına çıkacaklar. Kayseri’yi temsil etmesine rağmen yalnız kalan, maddi ve manevi anlamda kimseden destek almayan Kayseri Emar Grup FK, bu zor maçı da lehine çevirerek yarı finale kalmayı hedefliyor.

Hedefliyor çünkü emek, gayret, hırs ve huzur var. Sorunsuz şekilde bu güne gelen Kayseri temsilcisi bir aksilik çıkmasa Kahramanmaraş'ta destan yazacağına inanıyorum. Elbette futbol bu kazanmak kadar kaybetmekte var ama şu bir gerçek ki bu güçle, bu hırsla, bu gayret ve emekle sonuna kadar finale kalmayı hak eden taraf oldu Kayseri Emar Grup FK.

Kayseri’de Kayserispor’un arından bir profesyonel takımın olması şart. Buna çok ihtiyacımız var 1,5 milyon nüfusun üzerindeki Kayseri’mize tek profesyonel takım yakışmaz bunun sayısı her geçen yıl artması gerekir.  Bu hep birlikte yapmamız gerekiyor.

Antrenmanlarını kiraladığı bir halı sahada yapan, şehir dışından gelen oyuncuları otelde konuk eden, yemesini içmesini hep burada sağlayan Başkan Emre Arıkan aslında gönüllerde de şimdiden şampiyon oldu.   3. Lig için ‘Şampiyon biz olacağız’ parolası ile oyuncularını motive eden, malzemecisi, teknik heyeti, otel personeli ile bir yumak olan Arıkan başkan, Kahramanmaraş’tan aslanlar gibi, kahramanlar gibi ayrılacaklar buna inanıyoruz.

Birlik ve beraberliğin muhteşem tablosunu sergileyen Kayseri Emar Grup Futbol Kulübü’ne cani gönülden başarılar diliyorum.  Sonu 3.Lig olsun…