Memduh BORAZAN


YENİ SEZON YENİ UMUTLAR

Süper Lig’de 2021-2022 sezonunun başlamasına sayılı günler kaldı. Temsilcimiz Yukatel Kayserispor’u zor bir sezon bekliyor.


Süper Lig’de 2021-2022 sezonunun başlamasına sayılı günler kaldı. Temsilcimiz Yukatel Kayserispor’u zor bir sezon bekliyor. Yeni sezonda Kayserispor’dan beklentiler oldukça fazla.
Yukatel Kayserispor bugün yeni sezon öncesi ikinci hazırlık maçında görücüye çıkacak. İlk hazırlık maçında tat vermeyen bir görüntü hakimken ikinci maç ve sonrası Kayserispor’un yeni sezonda nasıl bir oyun anlayışı ile oynayacağının sinyallerini verecek. Değişen kadrosu ve yeni bir oluşum içerisinde olan Kayserispor’u hem zor bir sezon hem de patlama yapacağı bir sezon olmasını bekliyoruz. Bugün oynanacak olan FC Ballkani maçında oyuncuların tek tek performansı göreceğiz. Tam olarak hazır olmasak bile her geçen gün iyiye gittiğimizi görüyoruz. Gelen yeni isimlerin giden isimleri aratmayacağı ve geçen sezon yaşanan sıkıntıların yeni sezonda yaşanmaması adına başta başkan Berna Gözbaşı olmak üzere herkes taşın altına eline koyması  umut veriyor. Kayserispor’un yeri her zaman zirve olmalıdır, bunu kimse unutmasın.
TFF’nin almış olduğu yabancı kararı sonrası tüm kulüplerde olduğu gibi Yukatel Kayserispor’da yerli ağırlıklı takviyeler yaptı, yapmaya devam edecek gibi gözüküyor. Gelen oyunculara baktığımız zaman hepsi oynadıkları ve geldikleri takımlarda önemli işler yapmışlar. Birlik ve beraberlik ortamı sağlanmış gözüküyor bu da  temsilcimiz Yukatel Kayserispor’a başarıyı getirecektir. Kulüpler genel anlamda yaşanan kaos ortamlarını iyi yöneten veya kaos olmayan takımlar her zaman başarılı olmuştur. Biz de bu sezon bu tür şeylerden uzak olup sadece başarıya odaklanıp geçmişteki gibi her takımın korkulu rüyası olmamız gerekiyor. Takım bizim takımımız başka Yukatel Kayserispor yok.