Erhan KAN


YA ÜÇ PUAN YA ÜÇ PUAN

Süper Ligi’in 14. Haftasında Yukatel Kayserispor, bugün son derece önemli bir karşılaşmaya çıkacak.


Süper Ligi’in 14. Haftasında Yukatel Kayserispor, bugün son derece önemli bir karşılaşmaya çıkacak. Sarı-Kırmızılı temsilcimiz, ligin son basamağına demir atan Karadeniz temsilcisi Çaykur Rizespor’a konuk olacak. Bu maçı önemini bir haftadır yazıyoruz, çiziyoruz. Artık kelimeler kifayetsiz… Zira bu önemli doksan dakika bugün saat 16.00’da oynanacak. Söz teknik adam ve futbolcularda artık…

Konum itibari ile rakibine oranla çok rahat bir durumda olan Yukatel Kayserispor’da gözler üç puanda. Ama camia içerisinde küçük bir huzursuzluk var. Bunun sebebi de Rize takımının yıllardır bize ters gelmesi… Süper Lig’de her dönem birbirine ters gelen takımlar olmuştur ki bizim için Rize deplasmanı her zaman kâbusa dönmeye namzettir.

Bu nedenle bu camiayı yakından tanıyan Teknik Direktör Hikmet Karaman’a çok daha büyük bir görev düşüyor. Hem kendi yerini sağlama almak ve gelecek sezonun hesaplarını yavaştan yapmaya başlamak için hem de takımın geldiği noktadan daha üst noktalara taşımak için kazanması elzem gibi görünüyor. Aksi takdirde… Neyse aksi bir durumu hiç dillendirmeyelim.

Eksiklere rağmen bugün zorlu Karadeniz deplasmanında kazanarak dönmek camia olarak bizi oldukça farklı bir konuma getirecek. Bu nedenle bizim açımızdan ligin kırılma noktalarından bir tanesi. Gözümüz kulağımız Rize’den gelecek olan güzel haberde olacak. Artık tamamen rahatlamak, stres yaşamadan oynanacak maçların keyfini çıkaracak bir durumu bizlerde hak ediyoruz. Bunun anahtarı da bu maç olacak.

Oyuncuların da bu bilinci içerisinde sahada mücadele etmesi ve kazanmak için terlerinin son damlasına kadar sahada savaşmalarını bekleyerek geri sayıma geçiyoruz…