Erhan KAN


VİZYON VE DİZAYN!

Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda yapılan seçimlerin ardından camia nekâhat dönemine girdi. Seçimde ufak tefek gerginlikler yaşansa da dişe dokunur bir saygısızlık, seviyesizlik yaşanmadı malum.


Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda yapılan seçimlerin ardından camia nekâhat dönemine girdi. Seçimde ufak tefek gerginlikler yaşansa da dişe dokunur bir saygısızlık, seviyesizlik yaşanmadı malum.

Şimdi seçim bitti, geçim başladı. Yeni seçilen Başkan Mutlu Önal ve yönetimi söz verdiği çalışmaları yapmak için kolları sıvamış durumda. İlk olarak Sümer Amatör Evi ardından ise Sümer Stadı’nın bakımları yapılıyor. Bunlar olmazsa olmaz çalışmalar elbette.

Seçim zamanı açıkladığı projelerin büyük bölümü ise zaman isteyen gelişmeler olduğundan önümüzdeki günlerde bunlarla ilgili çalışmalar görebileceğimizi ifade edebiliriz. Üzerine basa basa söyleyelim ama görmek zorundayız bu çalışmaları.

Sadece birkaç münferit sosyal medya paylaşımları dışında seçimler sonrasında da farklı sesler duymuyoruz. Zira, demokrasinin gereği, seçilene saygı duymak gerekli. Aksi davranışlar, camia içindeki birlik-beraberlik duygularını zedeleyebilir.

Şunu da açıkça söyleyelim. Mutlu Önal’ın projelerinin takipçisi olacağız. Yaptıklarını tebrik ederek destek verirken, yapmadıklarını ise elbette eleştireceğiz. Yapıcı eleştirilerimiz Mutlu Önal ve yönetimine umarım yol gösterir. Zira, eleştirileri doğru yerden okumak, önemli ve bir o kadarda aydınlatıcıdır.

 Mutlu Önal ve ekibinin bundan sonraki dönemde yapacağı tüm icraatlar sadece bizler tarafından değil, tüm camia tarafından yakından takip edilecek. Camianın bir atılıma ihtiyacı var. Bunu yapabilecek vizyon ve öngörüyü göstermesi Mutlu Önal açısından son derece önemli.

Göreve gelmesindeki en büyük etkenin eski yönetimin metal yorgunluğu olduğunu kesinlikle unutmamalı Mutlu Önal… Ekibini buna göre dizayn edip, programını oluşturulmalı. Metal yorgunluğundan kurtulmuş, Kayseri amatörüne gereken atılımı yaptırabilecek bir çalışma göstermesi durumunda hem camia hem de Mutlu Önal kazanacaktır.

Bunun için de bu konuda biraz zaman, biraz sabır gerekiyor. Zaman ve sabır var ama çalışmamaya kesinlikle tahammül yok.