Memduh BORAZAN


TOKGÖZ VE VEFA PAKETİ…

Bir kulüp yöneticisi anca bu katar canla başla mücadele eder… Kendi işinden saatlerce uzak kalır, Hes Kablo Kayserispor için çalmadık kapı bırakmaz saatlerce belki de günlerce…


Bir kulüp yöneticisi anca bu katar canla başla mücadele eder… Kendi işinden saatlerce uzak kalır, Hes Kablo Kayserispor için çalmadık kapı bırakmaz saatlerce belki de günlerce…

Mustafa Tokgöz..

Bu ismi herkes yakından tanır. Saygın bir iş insanı… Kayserispor sevdalısı… Kulübe nasıl faydalı olurum, az ya da çok giderleri nasıl kısıtlarım, gelir nasıl elde ederim düşüncesine sahip Tokgöz…

Seversiniz sevmezsiniz ama yiğidi öldürün hakkını inkâr etmeyin. Bakın bir vefa paketi hazırlandı. Bizzat takip eden kapı kapı gezerek iş insanlarına giden Tokgöz, emek harcıyor, zaman harcıyor, zamanı Kayserispor için kullanıyor.

Her sabah sosyal paylaşım sitesinden görüyoruz. Aynı gün ez az 5 farklı yerde ziyaretler yapıyor. Vefa paketlerini sanayiciye sunuyor. Reklam falan yok, anlaşma yok, sponsorluk değil. Dernek makbuzu ile birlikte Hes Kablo Kayserispor’a destek alıyor.

Bundan 4 sezon önce yapılan ‘kampanya’ evlere şenlikti. Ekran başına geçenler, telefon hatlarını meşgul edenler, ekranda ismini yazdıranlar falan yok. Boş bir kampanya, zarar eden bir kampanya değil bu. Çam sakızı çoban armağanı bir vefa paketi… En fazla 5 paket alınabiliyor. Bunun nedeni de bence kırgın isimlerin, küskün isimlerin yeniden Hes Kablo Kayserispor ile barışması içindir. Gerçekten takdir edilecek bir çalışma. Kim ne derse desin, kumbarada koysan, hesap numarası da versen inanın bu kadar olumlu bir dönüş olmazdı.

Tam rakamı bilmiyorum ama sanırım Hes Kablo Kayserispor sevenleri, sanayiciler, Tokgöz’ün bizzat ilgilendiği vefa paketine inanılmaz bir destek veriyor.

Küskünlükleri ve kırgınlıkları ortadan kaldıran bu girişim dolayısıyla yürekten tebrik ediyorum Sayın Tokgöz’ü…

Sahada futbolcular, kenarda teknik heyet, içerde ve dışarıda mücadele eden başta başkan Berna Gözbaşı ve Sayın Mustafa Tokgöz’ün bu emeklerinin boşa gitmeyeceği düşüncesine sahip biriyim.

Tabi ki diğer yöneticileri kenara atmamak lazım. Onlar da Kayserispor için farklı projeler ile destek oluyorlar. Kayserispor’a her kim ne yapıyorsa takdir etmek lazım. Şehri takım ile birleştirmek gerekli ve birlik beraberlik içerisinde hareket etmek gerekiyor. Bunların yapılması halinde sportif başarıda da elbette gelecektir.

Sonuçta yapılan her faydalı iş mutlaka değerini bulacaktır.

Son söz, elinize emeğinize yüreğinize sağlık.