Erhan KAN


TARAFTARIN SESİ VE HERŞEYİ BİLENLER

Kaldı sekiz hafta. İte kalka devam ettiğimiz yolda, sahamızda oynadığımız ‘Kader’ maçlarında galibiyet alamadan, umutlarımızı hep bir hafta sonraya devrederek ağır aksak ilerliyoruz.


Kaldı sekiz hafta

İte kalka devam ettiğimiz yolda, sahamızda oynadığımız ‘Kader’ maçlarında galibiyet alamadan, umutlarımızı hep bir hafta sonraya devrederek ağır aksak ilerliyoruz.

Camiaya umut olarak sunulan, Hamza Hamzaoğlu, takımın başında çıktığı 3 maçta galibiyet yüzü göremedi. Böylece, umutlarımıza bir darbe daha vurdu. Üç maç sonunda ortada sadece 2 puan var.

Ligin bitimine bizim için 8 maç var. Kendi evimizde kazanamıyoruz, deplasmanlarda zorlanıyoruz, en önemlisi kalite sorunu yaşıyoruz. Bu ligde yarışacaksanız kaliteli ayaklara ihtiyacınız var. Ama bu dediklerimiz maalesef bizde bulunmuyor. Sezon başından beri ısrarla yapılan yanlışlar devam ediyor.

Ama asıl korkutucu olan ise yapılan yanlışların yönetim içinden henüz kimsenin farkına varmaması. Antalyaspor maçının ardından doksan dakikada dişe dokunur tek bir hareketi olmayan Kayserispor’un basın sözcüsü maç sonu açıklamışında tüm faturayı golde direk içinde değil de dışında pozisyon alan Zoran’a kestiğinde bu yanlışların kimsenin farkında olmadığını bir kez daha anlamış olduk.

Kardeşim, sen kendi evinde çıktığın kader maçında aldığın yenilgiyi tek bir pozisyona bağlıyorsan ve savunacak başka bir tutar dalın yoksa geçmiş olsun.

Evet, kaldı 8 maç. Her şey bitti mi? Elbette bitmedi. Puanlar birbirine çok yakın. Üst üste alınabilecek iki galibiyet takımı çok farklı noktaya taşıyabilir. Futbolun içinde bunlar var.

Ama bizi karamsarlığa sevk eden alınabilecek sonuçlar değil, takımın ortaya koyduğu futboldan uzak, hücum zenginliği olmayan, kazanması küçük mucizelere kalmış hali sadece.

Bu hafta deplasmanda Konyaspor’a konuk oluyoruz. Camia içinden 100 kişiye sorun kaç kişi bu maçta galibiyete inanıyor acaba? Takımın yetersiz olduğunu söyleyenler suçlu ilan edilirken, camia içindeki umutları bir bir yıkanlara ne diyeceğiz?

Yönetim ve Karpuzatan Tesisleri çevresinde kümelenen bir grup çıkar odaklarının yönetimi yaptığı yanlışlara rağmen alkışlama geleneği bugünlerin habercisiydi ki zamanında uyardık ama kötü olan biz olduk. Her neyse…

Takımın gerçek sahibi olan taraftarların son günlerde sosyal medyadaki serzenişlerine bir kere dönüp bakın ne demek istediğimizi aslında çok iyi anlayacaksanız. Her insan her işten anlamazın uygulamalı dersini izledik bu sezon. Umarım ceremesini Kayserispor çok daha kötü şartlarda çekmez!