Erhan KAN


SON KEZ!

Sorunlar, sıkıntılar üst üste geliyor. Her kapı çaldığında Kayserispor muhasebe elamanlarının yüreği dağlanıyor adeta.


Sorunlar, sıkıntılar üst üste geliyor. Her kapı çaldığında Kayserispor muhasebe elamanlarının yüreği dağlanıyor adeta. Başkan ve yönetim bu borçları kapatabilmenin çarelerini arıyor. Her ne kadar çare arsansa da borçlar katlanarak artıyor. Eski yönetim ve başkanlar topu birbirine atmaya devam ediyor. Buna mevcut yönetimi de ekleyebiliriz. Zira, neredeyse mevcut başkan ve yönetimin tamamı eski yönetimlerde de görev aldı. 

Yani, bu borçlardan kendileri de birinci dereceden sorumlu. Yakar top misali, herkes birbirine suç atıyor. Yeni bir dosya açıldığında “Ben değil o yaptı” lafları el altından dolaşıma sokuluyor. Ama genel anlamda son 20 yıla baktığımızda yönetimlerin üç aşağı beş yukarı birbirlerinin aynısı olduğunu anlamak çok zor değil. Birbirinin devamı niteliğindeki bu yönetimlerin yaptığı icraatlar takımı bu hale getirmedi mi?

Kusura bakmasınlar! Karpuzatan Tesisleri’nde o koltuklarda oturanların hiç biri bu işin içinden kendini sıyıramaz. “Ben yönetimdeydim ama etkili değildim” deme gibi kimsenin bir lüksü yok. O zaman “Etkili olmadığın yönetimde ne işin vardı kardeşim” diye sorarlar ki bu tüm taraftarların hakkı. Bir dosya kapanmadan yeni bir dosya açılırken, kimsenin bu işte sorumluluğu olmadığı şeklindeki beyanlarına itibar etmeyiniz…

Neyse bu konular önümüzdeki günlerde fazlasıyla gündeme gelecek. Yazacağız, çizeceğiz, görüşlerimizi daha açık şekilde dile getireceğiz. Ama bu gün farklı bir konu var. Evet, acı ama camianın büyük bir bölümünün bile haberi olmasa da Kayserispor bu sezonun son maçına çıkıyor. Evet, futboldan o kadar koptuk ki Sarı-Kırmızılı takımın maç günü, saati gibi detayları bilmeyen binlerce taraftar var.

Çağdaş Atan’ın büyük katkıları ile takım küme düşme hattında değil. Bu nedenle taraftar rahat. Takımın aldığı skorlar ile fazla ilgilenmiyor. Ama taraftarın iskeletini oluşturan Kapalı Kale bu maç için de komşu kente çıkarma yapmaya hazırlanıyor. Amaçları takıma bu sezon için iyi bir veda yapmak. 

Bugün saat 17.00’da başlayacak olan bu karşılaşmada takımın kazanarak sahadan ayrılması taraftar vereceği bu sezon ki son hediyesi olacağı için gözlerimiz ve kalbimiz komşudan gelecek güzel haberlerde olacak.