Erhan KAN


SAĞ BAŞTAN SAY!

Konuya yabancı olanlar yanlış anlamayın bu saydıklarımızı. Kayserispor’un oyuncuları değil. Bu isimler, bugüne kadar çalışan teknik direktörler…


Bayram Bektaş

Samet Aybaba

Dan Petrescu

Hamza Hamzaoğlu

Yalçın Koşukavak

Konuya yabancı olanlar yanlış anlamayın bu saydıklarımızı. Kayserispor’un oyuncuları değil. Bu isimler, bugüne kadar çalışan teknik direktörler… Biraz daha uğraşsak 11’i tamamlayacağımız kesin. Daha burada iki dönemlik Uğur Kulaksız dönemini es geçtim. Hadi onu da ekleyelim etti mi size 6 teknik adam. Yahu, bilinçli takımlar bir sezonda bu kadar oyuncu transfer etmezken biz bu kadar teknik adam ile çalışmışız. Daha ligin bitimine 5 hafta var. Yalçın Koşukavak son olur mu o da belirsiz.

Hepsini toplasınız bir Uğur Kulaksız kadar anca galibiyet almış kerameti kendinden menkul hocalar topluluğunun faturası da net olarak ortada. 37. Hafta sonunda topladığımız 35 puan ile 19. sıradayız.  Küme düşme hattının ortasında can çekişiyoruz. Kalan 5 maçımız tam anlamıyla kader haftaları.

Tüm bunları üst üste koyduğumuzda dilimizden dökülebilecek cümle “Allah bu takıma gönül verenlere sabır versin” olabilir. Bu tabloda bir tek bu takıma sevdalıların suçu yok zira… Onun dışındakileri sayın, sıralayın en küçüğünden en büyüğüne herkesin suçu var. Başlıca hata yönetimde net söyleyeyim. Bu kadar hoca ve oyuncu grubu ile başarı gelmiyorsa, başka suçlu aramanın anlamı var mı?

Beşiktaş maçında tarihin en komik penaltılarından biri çalındı Kayserispor aleyhine. Bir tek yönetici çıkıp ta bunun hesabını sordu mu? Ben görmedim, duymadım… Tek sebep rakip Beşiktaş olduğu için mi acaba? Aklımda yine deli sorular. Kayseri’de oynanan Beşiktaş maçı sonrasında yaşanılanlar için bülbül kesilenlerin ağzından tek bir kelime niye duyamadık acaba?

Yarın, Denizlispor ile son derece önemli bir maçımız var. Ardından final haftaları devam edecek. Bunun için bir kez daha üzerine basa basa söyleyelim, bu takımın ligde kalmasını kimse camiaya başarı olarak lanse etmesin.

Ama şunu da net ifade edelim. Bu takım bu ligde kalacak. Hem de bu yönetime, bu kadar hocaya ve kalitesizliği tez konusu olabilecek oyuncu kadrosuna rağmen…