Erhan KAN


ÖNAL VE KABAKCI

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Mutlu Önal, göreve gelmesinin ardından yaptığı hizmetler ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.


Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Mutlu Önal, göreve gelmesinin ardından yaptığı hizmetler ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Özellikle gece maçı konusundaki çalışmaları amatörleri heyecanlandırdı. Süper Amatör Küme’nin açılış maçı gece oynanabilir. Bu Sümer Stadı’nda bir ilk olacak. Hadi hayırlısı, amatörler artık bir renk, bir heyecan bekliyor. Bu gelişmeler sanki o beklenen heyecanı yeniden getireceğe benziyor.

Seçim öncesinde dile getirdiği projelerin neredeyse yüzde 80’lik kısmını şimdiden hayata geçiren Mutlu Önal’ın bu konuda ki çalışmaları gerçekten çok önemli. Şu anda özellikle Sümer Amatör Evi ve Sümer Stadı konusunda önemli adımlar atıldı. Buradaki çalışmaların tamamı sonlandıktan sonra diğe tesislerde de adımlar atılacak. Peki ya neden Sümer stadı? Öncelikle diğer tesisler Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı. O yüzden oradaki çalışmalar öncelikle istişare ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne aktarılıyor.

Burada da şunun altını çizelim. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı ile ilişkilerin son derece iyi olduğunu dile getiren Mutlu Önal, Kabakcı’nın her isteklerine büyük ilgi ile yaklaştığını söylüyor. Bu çok önemli. Kayseri’de kurumlar arasında ki iş birliği her zaman hizmet olarak geri döner. Ali İhsan kabakcı’ya da bir parantez açmak gerekli. Sporun içinden gelen, eğitimini almış, tam bir liyakat sahibi. Bunun yanında halk adamı diye bir tabir vardır ya dilimizde. Tam bu deyimin hayat bulmuş hali.

Böylesine iki figür Mutlu Önal ve Ali İhsan Kabakcı işbirliğinin önümüzdeki günlerde Kayseri sporuna çok önemli ivmeler kazandıracağından hiçbir kuşkumuz yok. Bu şansı iyi kullanarak, tüm spor branşlarında önümüzdeki yıllarda Kayseri’ye daha farklı bir noktaya taşımak için herkesin destek olması şart.