Dursun AÇIKYÜREK


NEDEN OLMASIN?

Sahamızda aldığımız 6-3'lük galibiyet, Ankaragücü’nün sahasında mağlup olması, Erzurum’un mağlubiyeti, Gençlerbirliği’nin puansız haftayı geçişi bizim için ilaç gibi oldu.


Sahamızda aldığımız 6-3'lük galibiyet, Ankaragücü’nün sahasında mağlup olması, Erzurum’un mağlubiyeti, Gençlerbirliği’nin puansız haftayı geçişi bizim için ilaç gibi oldu.

Bir haftayı tam dilediğimiz gibi geride bıraktık. Ancak şimdi çok daha zorlu bir hafta bizi bekliyor. 40 puanlı Malatya ile bugün deplasmanda oynuyoruz.

Bu karşılaşma Malatya için, “Kazanayım ve bu işi bugün bitireyim” karşılaşmasıdır...

Bizim için de hemen hemen aynı anlamı taşıyor.

Bugün oynanacak olan Kasımpaşa-Alanyaspor, Fenerbahçe-Erzurumspor ve Medipol Başakşehir-Ankaragücü maçları bizim oynayacağımız maçın öneminin ne denli büyük olduğunu gösteriyor.

Rakiplerimiz kazanamayacakları türden maçlara çıkıyor. Bugün kazanırsak, 40.hafta sahamızda oynayacağımız Gaziantep karşılaşması “Bize müsade, size kolay gelsin” maçı olacaktır.

Yapılan teknik direktör değişiklikle-rinde (Uğur Kulaksız dönemi hariç) galibiyet alarak başlamadık. Diğer takımlara teknik direktör değişiklikleri taze bir kan getirirken, bizim için adeta kan kaybına neden oldu.

Bu kez olacak gibi...

Ortak paydamız Hes Kablo Kayserispor...

Kötü yönetilir ve acemice işler yapılırsa uyarmak görevimiz.

Dün de öyleydi, bugün de böyle, yarın da bu durum aynı şekilde olacak.

Şimdi ise tek konsantremiz önümüzdeki iki maç...

Bu iki maçı almak iç in tek yumruk olunmalı...

Yönetim para musluğunu açıp paket primini belirler, şehir takımın arkasında durur ve bunu hissettirirse sorun yok.

Avantajımız var, tabi Malatya maçını kazanırsak bitirme şansımız da var. Bu maçın sonucu ne olursa olsun, kurtarma umudumuz sürecek. Evimizde oynayacağımız Antep ve hemen akabinde Başakşehir maçları var. Bu maçlar bize bir şans daha verecek.

İşi Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarına bırakmamak için bugün kazanmak zorundayız.

Son 4'ün bu şekilde kalması için 43 yapmamız ya da bu puanın üzerine çıkmamız lazım. 

Haydi Kayserispor, gönlümüz seninle.