Dursun AÇIKYÜREK


KLASİK DESTEK MESAJI VE SONRASI

Bir kez daha Kayseri’de görev yapan gençlerimize, Kayseri’nin evlatlarına karşı sabır taşımız erken çatladı.


Bir kez daha Kayseri’de görev yapan gençlerimize, Kayseri’nin evlatlarına karşı sabır taşımız erken çatladı.

Türk Futbolunun en klasik söylemi ve eylemi bir kez daha gerçekleşti.

“Uğur Hoca ile devam ediyoruz…”

Bu mesajı veren Hes Kablo Kayserispor başkanıydı…

Koşukavak ile görüştüğü iddia edilen, daha sonra görüşmedik diyen yönetim…

Klasik mesajın ardından gazetedeki ilk sözüm, “Karagümrük maçı kaybedilirse Uğur Hoca gider” oldu. Örneğini çok gördük bu mesajın. “Hocamızın arkasındayız” dendiği anda, bilin ki, hocanın arkasına destek olmak için değil, tekmeyi vurmak için geçilir.

Galatasaray ve Karagümrük maçı kaybedilmiş…

2 haftalık milli ara var…

Hazır boşta olan hocalar da var…

Yeni gelecek hocanın takımı tanıması için iyi bir fırsat, hele hele de teknik direktörün iki haftadır kaybediyorsa. Düğmeye basılır ve hoca değişikliği gerçekleştirilir.

Zor bir süreç ve halen Hes Kablo Kayserispor ipleri elinde tutuyor. İçeride oynayacağı kritik 5 maçı kazanırsa ligde kalacak.

Yeni Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu hayırlı olsun. Umarım Hes Kablo Kayserispor adına hayırlı olur ve takım ligde kalır.

Bayram Bektaş, Samet Aybaba, Uğur Kulaksız (geçiş dönemi), Dan Petrescu, Uğur Kulaksız derken geçiş dönemini saymadığınız taktirde 5.teknik direktör değişikliği.

O meşhur “Doğarken ağladı insan…Bu son olsun, bu son!” şarkısında olduğu gibi Kayserispor için de umarım bu son olur ve ligde kalırız.

Zira aksi olursa, bu yönetim üst üste takımı Süper Lig’den düşüren tek yönetim olur. Birinde dünya için şanssızlık olan Pandemi bizim için şans oldu ve düşme kaldırıldı.

Yeni hoca hayırlı olsun.

Bu sezon düşme var…

Aklınızda olsun diye söylüyorum.