Memduh BORAZAN


KAYSERİSPOR'DA HAREKETLİLİK VAR

Süper Lig temsilcimiz Kayserispor’da her geçen gün hareketlilik yaşanıyor.


Süper Lig temsilcimiz Kayserispor’da her geçen gün hareketlilik yaşanıyor. Gelen oyuncular, giden oyuncular, transfer tahtasının açılması  için yapılan mücadele ve isim sponsorunun değişmesi gibi bir çok konuda hareketlilik yaşanıyor  Kayserispor’da…  Kayserispor’umuz hafta sonu Erciyes’te Samsunspor ile ilk hazırlık maçını oynadı. Elbette hazırlık maçları lig öncesi önemli. İki yarıda teknik heyet farklı isimlere görev verdi. Hazırlık maçları sadece eksikleri görmek açısından önemli. Lig farklı bir seviye. Giden oyuncuların yeri elbette dolacak. Sözleşmesi devam eden ve maliyeti yüksek oyuncuları elden çıkarmak büyük bir başarı.
Gelelim gelen giden oyunculara… Giden oyuncular önemli isimler ancak içerisi farklı. Sorunlu oyuncuların bana göre hiç bir zaman yeri yok kulüplerde. Bir çok oyuncu ile yollar ayrıldı, sanırım bir o kadar da futbolcu geliyor ve gelecekte. Biliyorsunuz şuana kadar transfer yasağı olduğu için gelen oyuncular kulüp tarafından açıklanamıyor ama bugün transfer yasağı kalkacak. Belki bugün yasak kalkacak ama yinede dikkatli olmak gerekir.
Bir önemli konuda Erciyes’in futbola doyacağı olması. Kışın kayak, yazın ise futbol ile dolu dolu bir Erciyes göreceğiz. Harika bir tesis olmuş. Yüzme havuzu, spor salonları yapıldıktan sonra bir çok takım belki de burada kamp yapacak. Turizm canlanacak. Futbol memleketi ve merkezi olma yolunda azda olsa bir adım atılmış olunacak. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. 
Hes Kablo Kayserispor… Artık Hes Kablo bitti. Yerine Yukatel Kayserispor geldi. Evet çok şaşırtıcı ama gerçek. Kayserili firmalar acaba şimdi ne düşüyor!. Bazı firmalar hariç. Diğer firmalar neden şehrin en büyük markasına destek olmuyor anlamış değilim. Şunu söylemekte fayda var, Kayserispor’a şehir dışından bir çok firma sponsor olmak için can atıyor ancak Kayserili firmalar ise uyuyor adeta. Sonuçta bir sponsor gitti, bir sponsor geldi. Hayırlı uğurlu olsun. Yukatel Denizlispor’dan sonra Yukatel Kayserispor ismi  artık Süper Ligde olacak. Başkan Berna Gözbaşı ve Sportif Direktör Ali Naibi gördüğüm kadarı ile oldukça iyi işlere imza atıyorlar ve atmaya da devam edecekler. Kendileri için değil şehrin en büyük markası Kayserispor için yapıyorlar bunları.
Tüm islam alemin ve Kayserispor camiasının Kurban Bayramı mübarek olsun.