Memduh BORAZAN


KAYSERİSPOR HAZIR…

Her ne kadar Hes Kablo Kayserispor, diğer Anadolu kulüplerine göre ‘sınırlı’  transfer yapsa da lige hazır hale geldi.


 

Her ne kadar Hes Kablo Kayserispor, diğer Anadolu kulüplerine göre ‘sınırlı’  transfer yapsa da lige hazır hale geldi.

Yani geride bırakılan maçlara baktığımızda 2 yenilgi almış olabilir ama 2’de galibiyeti bulunuyor. Geçtiğimiz sezon 6 puanı 9. haftaya kadar alamamıştı. Yeni bir takım, yeni isimler, yeni teknik direktör. Yani baştan aşağı değişmiş bir takım var karşımızda. Uyum süreci, takımı tanıma derken geçen 4 haftaya rağmen gidiş hat pekte kötü değil. Maç maç değerlendirmemek gerekir. Elbette her maçı kazanmasını isteriz, elbette her hafta 3 puanı hanesine yazdırmasını bekleriz. Ama ligde kötü maç ta yok kötü takımda yok. Tüm takımlar Hes Kablo Kayserispor’un yaptığı transferlerin kat katını yaptı.

Artık şöyle geriye yaslanıp Kayserispor’u izlemek ve keyif almaktır düşüncemiz. Cumartesi günü Sivasspor maçı var. Bildiğiniz gibi ‘Anadolu derbisi’ bu maç değil 6 puanlık bence 9 puanlık maçtır. Bu nedenle inanıyoruz ki Hes Kablo Kayserispor, lige verilen arada kendini daha da iyi toparlamış tır. Zira dediğim gibi Sivasspor maçı öyle böyle maç değil. Kazanmalı, mücadele etmeli, yeni isimler bu takıma katkı sağlamalı. Bayram hoca elbette tedbirlerini almıştır. Sivasspor’u ezberlemiştir. Bu maçta kaybedilecek puan ya da puanlar her şeyin sonu değil ama  ‘kazanmak’ tabiî ki bal kaymaktır.

Başkan Berna Gözbaşı üzerine düşeni fazlası ile yapmaya devam ediyor. Artık söz futbolcular ve teknik heyette. Ligin ilk yarısını iyi bir noktada bitirmemiz bizi ligin ikinci yarısında başka hedeflere götürecektir. Kadromuz tam anlamıyla oturduğunda bu takım ligde çok can yakacaktır. Buna yürekten inanıyorum ve takıma o kadar güveniyorum.

İşte dönüp dolaşıp ‘Kazanmak’ istediğimizi ve kazanmamız gerektiğini her defasında söylüyoruz. Hes Kablo Kayserispor, kâbus dolu günleri yeniden yaşamaması için, sahada mücadeleyi dört koldan yapmalıyız. Birlik ve beraberlik hepimiz için önemlidir.

Haydi Aslanlar

Yolunuz açık, puanınız 3 olsun.