Memduh BORAZAN


HEYECAN BAŞLIYOR

Futbol heyecanı yine tüm hücrelerimize kadar bizi sardı. Zira, Süper Lig´in başlamasına artık 2 gün kaldı. Resmen lig haftasına girdik.


Futbol heyecanı yine tüm hücrelerimize kadar bizi sardı. Zira, Süper Lig´in başlamasına artık 2 gün kaldı. Resmen lig haftasına girdik. 2020-2021 futbol sezonu tüm takımlara hayırlı uğurlu olsun. 21 takımla oynanacak olan Süper Ligde uzun bir maraton bizleri bekliyor. Bu hafta tüm takımlar çalışmalarını ligde oynayacakları ilk hafta maçlarına göre yapacak. Rakiplerini analiz edecek, kendi durumlarını gözden geçirecek ve lig havasını solumaya başladılar. Temsilcimiz Hes Kablo Kayserispor içinde durum aynı. Sarı-Kırmızılı temsilcimiz, Pazar günü oynayacağı ligin ilk maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Bu sezon pandemi nedeniyle kamp yapan ve sadece kendi tesislerinde çalışma imkanı bulan Sarı-Kırmızılılar artık ligde odaklandı.  Kasımpaşa A.Ş ile oynanacak olan ligin ilk maçı öncesi temsilcimizde tek hedef sezona galibiyetle başlamak. Bu çalışmanın farkı diğer çalışmalar bir sezonu kapsarken, bundan sonra yapılacak çalışmalar sadece bir maç üzerine olacak.

Yeni sezon öncesinde Hes Kablo Kayserispor´un yanı sıra ligde yer alacak diğer 20 takımı da kararınca takip etmeye çalıştık. Kim ne yapmış, kimleri almış?... Bunları izlerken gördük ki Hes Kablo Kayserispor birçok takımın biraz da olsa gerisinde bir kadroya sahip. Ama tam anlamıyla kusursuz bir kadro değil. Özellikle orta saha ve defans konusunda iyi takviyeler yapıldı. Bunun yanı sıra forvet hattında da tabi ki takviyeye ihtiyacı var.  Diğer mevkilerin yanında forvete 2 takviye yapılması şart. Yönetim bu konuda adete arı gibi çalışırken, forvetin Kasımpaşa maçına yetişmesi bekleniyor.

Geçmiş sezonlarda forvet sıkıntısı nedeniyle Hes Kablo Kayserispor´un düştüğü halleri kimse unutmadı. Yine aynı hatanın yapılmaması açısından iki önemli forvet takıma kazandırılmalı.

Haydi rast gele..

Kazasız, belasız bir sezon olması dileğiyle.

Başarılar Kayserispor’um…