Memduh BORAZAN


HEM ANNE, HEM DE BAŞKAN

Bir kadın anca bu kadar çalışabilir. İş insanı, saygın biri. Kendi iş alanında olduğu gibi sporda da başarılı bir şekilde yürüyor.


Bir kadın anca bu kadar çalışabilir. İş insanı, saygın biri. Kendi iş alanında olduğu gibi sporda da başarılı bir şekilde yürüyor.

Hes Kablo Kayserispor onunla neşe buldu, hayat buldu... 'Anne' gibi futbolculara gösterdiği şevket gerçekten görmeye değer. Kulübe kadın elinin değdiği A'dan Z'ye belli oldu. Geçen sezondan kalan bir takım eksiklikleri de bu sezon başarılı şekilde ortadan kaldırarak Hes Kablo Kayserispor'u her platformda temsil etmeye devam ediyor. Sıkıntılar, dertler, sorunlar, alacak verecek hesapları ile birlikte her konuyu çözüme kavuşturmak her babayiğidin harcı olmasa gerek. Yaptığı her iş ortada ve yapmaya devam ediyor. Kayserispor’un başına gelecek nadir insanlardan biriydi başkan Gözbaşı… Hele hele bunu başaran bir kadınsa 'şapka çıkarmak' gerekir. Zoru başaran, tüm sorunlara göğüs geren bir Başkan Berna Gözbaşı..

Takım için kulüp için ciddi çalışmalar içerisinde. Bakın arap saçına dönmüş bir kulübü, geçtiğimiz sezon bırakıp gidenlerden aldıktan sonra çekip çevirmeye çalıştı. Gece nedir gündüz nedir bilmedi. Belki de ailesinden bile o günlerde uzak kaldı. Sırf Hes Kablo Kayserispor düzlüğü çıksın diye. Sıkıntılar bitsin diye. Poz vermek yerine para verdi kulübe ve bir başkana yakışacak tavır ve hareketlerle yerdeki takımı ayağa kaldırdı. Gereken ne varsa yapmaya yaptırmaya çalışan bir kulüp başkanını her kulüp koşa koşa ister. Takımı yakından takip etmesi, teknik heyetle, futbolcularla oturup kalkması, kısacası gününün birçok bölümünü tesislerde geçiren Berna başkana tek sözüm var. Eline yüreğine emeğine sağlık.