Deniz M. ÇAĞAN


GAZETE KAYSERİ

Bugün yepyeni bambaşka bir gazetecilik anlayışı ile hayata geçen ve bu sütünlardan yayın hayatı boyunca sizlerle birlikte olmak dileğiyle başladım yazıma.


Bugün yepyeni bambaşka bir gazetecilik anlayışı ile hayata geçen ve bu sütünlardan yayın hayatı boyunca sizlerle birlikte olmak dileğiyle başladım yazıma.

Niye böyle dedim. Bugünden itibaren şehrimizde yayın yapan ve resmî ilan alan gazeteler birleşerek 3 gazete çıkarma kararı aldı ve bunlardan biride bu sütunları okuduğunuz ve ÇAĞAN MEDYA olarak bizimde ortağı olduğumuz gruba ait olan GAZETE KAYSERİ

Daha önce de yaptığımız gibi hiçbir zaman Nefsimize yenilmeyeceğiz, ülkemiz için, şehrimiz için ümmetimiz için yararlı olanı ve doğru bildiklerimizi yazıp yorumlayacağız.

Gazetecilik, demokrasilerde inanılmaz bir yere sahip bir meslek. Demokratik toplum düzeninin işlerliği bilgili, yetkin ve sorumlulukları konusunda bilinçli gazetecilerin varlığına bağlıdır. Bu nedenle modern toplumlarda gazeteciliğin rolü ve etkisi hakkında çok yönlü bir kavrayışı geliştirebilmenin yanı sıra bilgiyi gazeteciliğin gerektirdiği şekilde yapılandırma yetkinliği kazanabilmek büyük önem taşımaktadır.

Gazetecilik aynı zamanda, hızla gelişen bir endüstri kolu olan medya sektöründeki, yayıncılıktan medya planlamasına, finansal yönetimden ürün pazarlamasına kadar hemen hemen her alandaki yerel-ulusal ve küresel düzlemler arasındaki geçişkenliklerden de etkilenmektedir.

Medya çalışanı, yasal olmasına rağmen kimi tutum ve davranışların gerek kurum içinde gerekse kurumla toplum arasında ilişkilerde yaratacağı komplikasyonları sürekli zihninde tutan bir etik anlayışına da sahip olmalıdır. İşte GAZETE KAYSERİ’nin anlayışı bu olacaktır.

GAZETE KAYSERİ bugün başladı yayın hayatına, Güçlü bir Yönetim Kadrosu profesyonel haber-spor köşe yazarı kadrosu, deneyimli görsel (mizanpaj) ekibi, kaliteli baskı yayın ağıyla hizmetinizde ve artık her gün bayilerden ısrarla isteyeceğiniz bir gazete olacak.

Bizde zaman zaman dilimizin döndüğünce insani değerler başta olmak üzere, Devletin ve Milletin yanında, haklının doğrunun tarafında, haksızın, kibrin, karşısında dimdik duran, yapıcı medya kuvvetini hissettiren bir anlayışla buradayız.

Bugün Daha ilk gün bir Selamünaleyküm demiş olayım. Bir işe başlarken sürekli kullandığım bir söz vardır,

Her Başlangıçtan sonra akibet hayrola.