Erhan KAN


FİNALLERİN FİNALİ!

Her hafta bir final, her hafta bir heyecan… Ama bir türlü bu final haftalarından istediğini alamayan bir Hes Kablo Kayserispor… R


Her hafta bir final, her hafta bir heyecan… Ama bir türlü bu final haftalarından istediğini alamayan bir Hes Kablo Kayserispor… Rakiplerimizin kazanamaması, final haftalarımızı arttırdı. Bunu bir kenara not alalım. Zira, rakiplerimiz kazanmış olsaydı, işler çok daha farklı bir konuma gelebilirdi.

Bugün yine bizim için bir final maçı var… Rakip Gençlerbirliği… Hem bizim, hem Başkent temsilcisi büyük öneme sahip bir doksan dakikadan söz ediyoruz.

Hatta sadece bu iki takımı değil, ligde kalma yarışı veren tüm takımları yakından ilgilendiriyor bu mücadele. Kadir Has Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak olan bu maç, bir anlamda ligdeki kaderimizi tayin edebilecek kadar önemli.

Bu nedenle, bugün her şey bir kenara bırakılmalı. Sadece ama sadece Kayserispor’un başarısı için birlikte ve beraberlik içinde olunmalı. Zira, bu maçı kaybetmemiz halinde artık Süper Lig’de etrafında kenetlenebileceğimiz bir takımımız olmayabilir.

Kompleksler, kaprisler bugün bir kenara bırakılsın. Başarılı, başarısız yorumları ve eleştirileri bir kenara bırakılsın. Tek gerçek, tek kenetlenme noktası olarak Kayserispor görülsün. Çünkü artık başka çıkar yolumuz yok.

Birileri kapris yapacaksa, sezon sonunda yapsın. Birileri bu camiada ben olmazsam siz olmazdınız diyecekse sezon sonunda desin. Birileri yerli yersiz eleştirecekse sezon sonunda eleştirsin ama bugün değil…

Şunun da altını çizelim, kimse sezon sonunda ligde kalmayı başarı olarak lanse etmeye kalkmasın. Sezon başından beri 5 hoca değiştirmiş, yaptığı transferlerin isimleri bu satırlara sığmayacak bir politika izlemiş ve camianın birlik ve beraberliği ile ligde kalmış bir takım başarılı değildir.

Ama tüm bunları bu maçtan sonra konuşalım. Gençlerbirliği ile oynayacağımız 90 dakikayı kazanalım, yükselişe geçelim ve bu ligde kalalım. Sonra herkes eteğindeki taşı dökebilir. Net olarak söylemekte fayda var. Bu maç finallerin finali.

Hes Kablo Kayserispor, gelecek sezonda Süper Lig’de yer almak istiyorsa bugün kazanmak zorunda. Rakipte eksik çok, moraller alt seviyede. Oynadığı son maçta aldığı skor hepimizin malumu. Bu nedenle bu fırsatı değerlendirelim. Kazanalım ve derin bir nefes alalım.

Sonra mı? O’na sonra bakarız.