YAŞAR GAYRİMENKUL DEĞERLENDİRME TOPLANTISINDA BULUŞTU

YAŞAR GAYRİMENKUL DEĞERLENDİRME TOPLANTISINDA BULUŞTU

Kayseri genelinde 6 şube 50’yi aşkın danışmanı ile faaliyet gösteren Yaşar Gayrimenkul Wyndamgrand Hotel'de “Yaşar Gayrimenkul Eylül ayı şubeler buluşması ve 2021 3.Çeyrek değerlendirme toplantısı”  ile bir araya geldi. 1988 yılından günümüze kadar olan tecrübe ve profesyonel çalışması ile özellikle Kayseri'de emlak sektöründe bir marka olarak faaliyet gösteren Yaşar Gayrimenkul büyüyerek devam ediyor. Kayseri’de 6 şube ve 50’ye yakın danışmalar ile faaliyet gösteren Yaşar Gayrimenkul sektöründe, müşterilerimizin beklentilerini, ihtiyaçlarına ile olanaklarına göre en iyi noktada buluşturarak, satış öncesi ve sonrası en hızlı ve güvenilir hizmeti sunuyor.

Yaşar Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Alpay Yaşar yaptığı açıklamada, “Kayseri'mizde sektöre yön veren öncü firma hedeflerimiz doğrultusunda, sektöre değer katan misyonumuzla, Kayseri genelinde şube ve danışman ağımız ile sektörün parlayan yıldızı olmaya devam edeceğiz. Danışman modelli yeni stratejilerimiz, mobil ilan altyapımız, dijital pazarlama platformlarımız ile şehrimizde teknoloji odaklı en iyi emlak pazarlama firması olma gayretimiz devam edecek” dedi.

Yaşar Gayrimenkul Ailesi olarak yapılan toplantıda söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Alpay Yaşar, “Pandemi sürecine rağmen sürdürülebilirlik ve karlılık hedeflerimiz ile büyümeye devam ediyoruz. Aramıza yeni katılan danışmanlarımız ve portföylerimiz ile hizmet ağımızı genişletiyoruz” şeklinde konuştu. Öte yandan sektöre donanımlı danışman kazandırma hedefi ile mesleki yeterlilik alanında da faaliyetlerde bulunmaya başlayan Yaşar Gayrimenkul yönetim kurulu üyesi İbrahim Yaşar,  “Yaşar Gayrimenkul olarak 6 şube 50 danışman ile hizmet vermekteyiz. Yeni şubeler ve danışmanlar ile büyümeye, sektöre yeni bir ivme kazandırmaya devam edeceğiz. Bu konuda yenilikçi yaklaşımımız ile Kayseri'mizde donanımlı emlak danışmanlarını aynı zamanda sektörümüze kazandırmaya başladık. 'KARİYERİNİ BELGELE' sloganımız ile Kariyer Belgelendirme aracılığı ile Kayseri'deki tüm emlak danışmanlarına; Halk Eğitimlerde Emlak Danışmanlığı eğitmenliği yapan, danışmanımız Muhammed AFACAN ile Mesleki Yeterlilik Belgesi Sorumlu Emlak Danışmanlığı Sınav merkezi olarak sınavlarını yapmaktayız. Sektörümüzü Kayseri'de daha ileriye taşıyacak girişimlerimize devam edeceğiz” dedi.

(Haber: Memduh BORAZAN)


GÜNDEM 13.10.2021 17:31:00 0