SPOR A.Ş. SEÇME YAPACAK

SPOR A.Ş. SEÇME YAPACAK

 

 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Futbol Kulübü hafta sonu il genelinde altyapı seçmeleri yapacak. Ziya Gökalp Halı Sahada yapılacak seçmelere 2008-2014 arası doğumlu sporcular katılabilecek.

ÇOCUKLAR BİZİM GELECEĞİMİZ

Son yıllarda altyapıya verdiği önem ve verdiği eğitimle adından söz ettirip yetiştirdiği sporcularla dikkat çeken Spor A.Ş. Futbol Kulübü, altyapıya yeni yıldızlar kazandırmak için seçme yapacak. 27 Kasım Cumartesi ve 28 Kasım Pazar günü yapılacak seçmeler Ziya Gökalp  Halı Saha’da yapılacak. Spor A.Ş. Genel Müdürü Avukat İbrahim Somtaş, bütün çocukları seçmelere beklediklerini söyledi. Somtaş, ;Bizim asıl amacımız yarınımızın geleceği olan çocuklarımızı kötü alışkanlılardan uzak tutmak ve spor alışkanlığı kazandırmak. Kötü çevre, kötü arkadaşlık ortamlarından, çağımızın sorunu haline gelen internetten uzak tutmak, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak. Bunun yolu da spordan, temiz çevre edinmeden, küçük yaşta spor alışkanlığı kazandırmaktan geçiyor.;

İLKEMİZ ÖNCE BİREY

İbrahim Somtaş, kulüp bünyesinde eğitim alan çocukları sadece iyi bir sporcu olarak değil iyi bir birey olarak da topluma kazandırma gayretinde olduklarını söyledi. Somtaş, ;Belediyemiz bünyesinde bulunan Spor A.Ş. olarak çocuklarımızı sporla iç içe yarınlara hazırlamak, temiz çevre edinmelerini sağlamak, onları topluma sağlıklı şekilde kazandırmak ana görevimiz. Biz, kulüp bünyesinde eğitim gören çocuklarımızı, eğitmenlerimiz gözetiminde topluma faydalı birer birey olarak da kazandırma gayreti ve çabası içerisindeyiz. Seçmelere bütün çocuklarımızı bekliyoruz. Biz, hafta sonu sadece seçme yapmayıp,  bu organizasyonla çocuklarımızı spora, futbola özendirmek içinde adım atmış olacağız. Geleceğimizin teminatı ve yarınlarımız olan çocuklarımızı hafta sonu bekliyoruz" dedi.

 

 

 

 


SPOR 26.11.2021 17:21:00 0