SOSUN VE ÖRENCİK YOLLARINA KIŞ ÖNCESİ ASFALT

SOSUN VE ÖRENCİK YOLLARINA KIŞ ÖNCESİ ASFALT

Talas Belediyesi asfalt ekipleri ilçe merkezinde gerçekleştirdikleri yoğun mesailerinin yanı sıra kırsal mahallelerde de yol yapım ve asfalt çalışmasını aralıksız sürdürüyor. Kış öncesi Sosun ve Örencik mahallelerinde yapılan asfalt çalışmalarıyla kırsaldaki vatandaşlar daha konforlu yolculuk imkânına kavuşuyor.Talas Belediyesi vatandaşlara güvenli ve rahat bir ulaşım için asfalt sezonunu dolu dolu geçiriyor. Asfalt ekipleri ilçenin dört bir yanında adeta mekik dokuyor. İlçe merkezindeki hizmetlerin kırsal mahallelere de taşındığı çalışmalarla yollar daha kaliteli hale getiriliyor.Her gün farklı bir yerleşim yerinde çalışmalarını sürdüren ekipler son olarak Örencik ve Sosun mahallelerinde yollara asfalt serdi. Örencik Mahallesinde farklı yollarda toplam 700 metre sıcak asfalt çalışması gerçekleştirilirken, Sosun Mahallesinde ise 1 kilometre uzunluğunda yol asfaltlandı.

“BİZ BAŞKANIMIZDAN MEMNUNUZ”

Örencik Mahalle Muhtarı Nurettin Bulut, yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Yollarımız asfaltlandı, köprümüz yapıldı. Başkanımıza şahsım ve köylüm adına teşekkür ediyorum. Biz başkanımızdan memnunuz. Allah ondan razı olsun.” dedi.

“YUKARI MAHALLELERE GERÇEKTEN DEĞER VERİYOR”

Sosun Mahalle Muhtarı Fatih Boyraz ise Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın kırsal mahallelere önem verdiğini belirterek, “Yollarımıza sıcak asfalt döşeniyor. Bir kısmı parkeydi, bir kısmında hiç asfalt yoktu. Böylelikle kışı kolay geçirmemiz sağlanıyor. Mustafa Yalçın Başkanımız yukarı mahallelere gerçekten değer veriyor. Kendisine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.


BELEDİYE 14.10.2020 16:14:00 0