REHABİLİTE DÖNEMİ

REHABİLİTE DÖNEMİ

Yukatel Kayserispor, Milli arada eksik ve noksan gördüğü pozisyonlarla ilgili teknik kadronun belirleyeceği çerçevede çalışmalarına bugün başlayacak.

2 MAÇ 4 PUAN

4 maçlık galibiyet hasretini Fatih Karagümrük galibiyeti ile dindiren, ardından da Fenerbahçe deplasmanında adeta 3 puanı uzatma dakikalarında gasp edilen ve 1 puana razı olan Yukatel Kayserispor, bu 2 maçta aldığı 4 puanın morali ile milli araya girdi. Deplasmanda oynadığı Fenerbahçe maçı sonrasında izin yapan Yukatel Kayserispor, Milli araya 15 puan ile 13.sırada girdi. Yukatel Kayserispor Teknik direktörü Hikmet karaman, milli ara sonrasında kendilerini üç önemli karşılaşmanın beklediğini ve bu üç maçlık seriyi kayıpsız geçerek Beşiktaş deplasmanına gitmek istediklerini söyledi.

EKSİKLER GİDERİLECEK

Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet karaman, belirlenen eksik ve noksanlar için teknik ekibi ile birlikte milli arada telafi çalışmaları yapacak. Eksiklerin belirleneceğini ve bu çerçevede çalışmaların gerçekleşeceğini söyleyen Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, “Milli aradan çok daha güçlü bir şekilde çıkmak istiyoruz. Eksiklerin üzerine gideceğiz ve takımı toparlanmış bir şekilde milli aradan çıkartacağız. Tüm hesaplarımızı bu doğrultuda yapıyoruz. Yukatel Kayserispor çıkışını sürdürecek” diye konuştu.

YARIN BAŞLAYACAKLAR

Pazar günü oynanan Fenerbahçe karşılaşması sonrasında izne ayrılan Yukatel Kayserisporlu futbolcular bugün tek tek  Kayseri’ye gelecekler. Yarın kulüp tesislerinde toplanarak yeniden çalışmalarına başlayacak olan Yukatel Kayserispor’da izin yarın bitiyor. Yukatel Kayserispor’da milli takımda olan oyuncular dışında futbolcuların tamamı çalışmalara katılacak. Sezonu kapatan Bernard Mensah ile kadro dışı kalan Manuel Fernandes dışında eksik olmayacak.


SPOR 10.11.2021 08:29:00 0