PEDRO, SİVASSPOR'DA

PEDRO, SİVASSPOR

Süper Lig temsilcimiz Hes Kablo Kayserispor'un Brezilyalı futbolcusu Pedro Henrique ile yollar ayrıldı. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Sarı-Kırmızılı takımda bir yandan transfer çalışmaları devam ederken bir yandan gelen teklifleri değerlendiriyor. Sarı-Kırmızılı takımın başarılı oyuncusu Pedro Henrique yeni sezonda komşu Demir Grup Sivasspor forması giyecek. Dün yapılan karşılıklı görüşmelerin ardından iki kulüp anlaşmaya vardı. Ardından Sivasspor Kulübü Pedro Henrique ile görüşme yaptı ve oyuncu ile anlaşarak 3 yıllık sözleşme imzaladı. Demir Grup Sivasspor Kulübü Pedro Henrique için Hes Kablo Kayserispor'a 1 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Oyuncuya ise yıllık 1,5 milyon Euro ödeceği öğrenildi.

2019-2020 futbol sezonunda Kayserispor'a transfer olan Pedro Henrique, 26 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası maçına çıktı. 10 gol atıp 1 asist yapan Pedro Henrique, 8 sarı kart 2 kırmızı kart gördü. 31 yaşındaki kanat futbolcusu, geride kalan sezon ise 33 Süper Lig maçında görev yaptı. 8 gol atıp 2 asist yapan Brezilyalı futbolcu 8 sarı kart 1 kırmızı kart gördü. Pedro 2 sezonda Kayserispor forması ile 18 gol atarken 3 kırmızı kart 16 sarı kart gördü.

 

Hes Kablo Kayserispor'dan yapılan açıklamada, "Teşekkürler Pedro Henrique! Kulübümüz profesyonel oyuncularından Pedro Henrique'nin Sivasspor Kulübüne transferi konusunda karşılıklı anlaşmaya varılmıştır. Pedro Henrique'ye katkılarından dolayı teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz".


SPOR 17.07.2021 02:31:00 0