NE YAZIK Kİ 6.HOCA

NE YAZIK Kİ 6.HOCA

Süper Lig temsilcimiz Hes Kablo Kayserispor’da Yalçın Koşukavak dönemi dün başladı. Sarı-Kırmızılılar bu sezon süper Lig’de altı teknik direktör ile en çok teknik direktör değiştiren takım oldu. Lige ateş hattının içerisinde yer alan temsilcimiz Hes Kablo Kayserispor’da hareketli günler yaşanıyor. Bu sezon beklentilerin oldukça uzağında kalan Sarı-Kırmızılılara teknik direktör dayanmıyor. Bu sezon altıncı teknik direktör ile çalışacak olan Hes Kablo Kayserispor’da kalan 5.haftada nasıl sonuçlar alacağı merak ediliyor. 35 puanla 37.haftayı 19.sırada kapatan Sarı-Kırmızılılar ligde artık final maçlarına çıkacak. Bu sezon Bayram Bektaş, Samet Aybaba, Uğur Kulaksız, Dan Petrescu ve Hamza Hamzaoğlu ile çalışan Hes Kablo Kayserispor’da yeni Teknik Direktör Yalçın Koşukavak mesaisi dün başladı. Türkiye'de birçok kulüpte görev yapan Koşukavak, en son Denizlispor'un başındayken 28 Ocak 2021'de görevinden ayrılmıştı. Dün sabah saatlerinde ilimize 49 yaşındaki Yalçın Koşukavak sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.

6. Teknik Direktör göreve geldi…
Hes Kablo Kayserispor 2020-2021 sezonuna Bayram Bektaş ile başladı. Sarı-Kırmızılılar ardından Samet Aybaba, Dan Petresu, Uğur Kulaksız ve Hamza Hamzaoğlu’nu takımın başına getirse de isteği başarıyı yakalayamadı. Bu sezon 6.teknik direktör olarak Yalçın Koşukavak ile anlaşan Hes Kablo Kayserispor’un Koşukavak’ın kalan son 5.haftadaki performansı merak konusu. Hes Kablo Kayserispor’da bu sezon görev yapan 5.teknik direktör takımın başında çift hanelere ulaşamadı. Sarı-Kırmızılı takımda görev yapan teknik direktörler ve maç sayıları şu şekilde;

Bayram Bektaş (6 maç)

Samet Aybaba (8 maç)

Dan Petrescu (8 maç)

Uğur Kulaksız (6 maç)

Hamza Hamzaoğlu (6 maç)

Yalçın Koşukavak (?)

İlk antrenmanına çıktı…

Hes Kablo Kayserispor’un yeni Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak dün ilk antrenmanına çıktı. Süper Lig temsilcimiz Hes Kablo Kayserispor’da Teknik Direktörlük görevine getirilen Yalçın Koşukavak, ilk antrenmanına çıktı. Ligin 38. haftasında yarın sahasında Yukatel Denizlispor’u konuk edecek olan Hes Kablo Kayserispor, hazırlıklarını Kayserispor Tesisleri'nde sürdürüyor. Sarı-Kırmızılı futbolcular, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasının ardından sezon sonuna kadar anlaşmaya varılan Yalçın Koşukavak yönetiminde ilk defa çalıştı. Dün ilk antrenmanına çıkan Koşukavak yarın ise eski takımına karşı ilk maçına çıkacak.


SPOR 27.04.2021 11:56:00 0